RSS

"Preamarele" târgului nost', Pir…

"Preamarele" târgulu…

(VIDEO) Senatoarea Diana Iovanov…

(VIDEO) Senatoarea D…

Aprecierile UJIR pentru misiunea…

  Privind cu îngrijor…

Evacuare eșuată la Carei! Mascaț…

   Astăzi, de la ora …

Copilărie fără pornografie. 100.…

  Grupul de inițiativ…

Comisia Europeană cere lămuriri …

  Comisia Europeană a…

USR-iștii "exportați" de la Iași…

USR-iștii "exportați"…

O casă pentru un tânăr convins d…

  Un tânăr și soția l…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Abramburica ne vrea copiii îndoctrinați încă de la 5 ani cu neomarxism?

Print Friendly, PDF & Email

“Andronescu vrea învățământ obligatoriu de la 5 ani, din 2020”, scrie activenews.ro

Se anunță noi experimente în învățământul românesc. Ecaterina Andronescu, devenită din nou Ministru al Educaţiei, a anunțat marți că învățământul obligatoriu ar putea fi extins cu încă trei ani, potrivit unui proiect legislativ aflat miercuri la vot decisiv pe ordinea de zi a Senatului.

Potrivit respectivului proiect de lege, ar urma modificarea articolelor 16 și 24 din Legea educației naționale. Legea nr. 1/2011, publicată in Monitorul Oficial nr. 18 din 10.01.2011, consolidată cu modificările și completările ulterioare, care se modifică după cum urmează:

1. Alineatele (1) și (2) ale articolului 16 se modifică și vor avea următorul cuprins:

“Art. 16. – (1) Învățământul general obligatoriu cuprinde învățământul primar, învățământul gimnazial și primii 2 ani ai învățământului secundar superior. Învățământul secundar superior și grupa mare din învățământul preșcolar devin obligatorii până cel târziu în anul 2020, grupa mijlocie până cel târziu în anul 2023, iar grupa mică până în anul 2030.

(2)Frecventarea învățământului obligatoriu poate înceta la forma cu frecvență la 18 ani”

2. Alineatul (1) al articolului 24 se modifică și va avea următorul cuprins:

“Art. 24. – (1) Învățământul general obligatoriu cuprinde învățământul primar, învățământul gimnazial și primii 2 ani ai învățământului secundar superior. Învățământul secundar superior și grupa mare din învățământul preșcolar devin obligatorii până cel târziu în anul 2020, grupa mijlocie până cel târziu în anul 2023, iar grupa mică până în anul 2030.”

Abramburica ne vrea copiii îndoctrinați încă de la 5 ani cu neomarxism?
Abramburica ne vrea copiii îndoctrinați încă de la 5 ani cu neomarxism?

Nota noastră: Încântați de pătrunderea masivă a ideologiei neomarxiste în școlile din România, acum vor oare să mărească viteza îndoctrinării și să coboare vârsta de la care încep copiii să fie scoși din sânul familiei și spălați pe creier de la vârste tot mai fragede? Acum aparent inexplicabila numire a Ecaterinei Andronescu din nou la cârma sistemului de educație din România, deși nu mai era tocmai în grațiile coaliției de guvernare, brusc începe să capete anumite explicații.

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info