RSS
TwitterFacebookPinterest

Incredibil! Arădenii au de suferit 2 zile din cauza “Zilei Maghiarilor de pretutindeni”

Deși evenimentul “15 Martie – Ziua Maghiarilor de pretutindeni” se desfășoară evident, pe parcursul zilei de 15 martie, arădenilor li se impun 2 zile “de post” în privința locurilor de parcare din zonă.

În zona care se va desfășura respectivul eveniment, au fost postate afișe de înștiințare prin care li se solicită arădenilor să nu parcheze timp de aproape 2 zile pe locurile de parcare din zonă.

“Ca urmare a desfășurării evenimentului “15 Martie – Ziua Maghiarilor de pretutindeni”, organizat de către Primăria Municipiului Arad, prin Centrul Municipal de Cultură Arad, în perioada 14.03.2019 începând cu ora 08:00 – 15.03.2019 până la ora 23:00, vă rugăm ca în această perioadă să nu ocupați locurile de parcare din zonă.

În cazul în care locul nu va fi lăsat liber în perioada specificată, vom fi obligați să luăm măsurile legale care se impun, respectiv ridicarea autoturismului.”, se arată într-o înștiințare care poartă ștampila și antetul S.C. Recons S.A. Arad

Incredibil! Arădenii au de suferit 2 zile din cauza "Zilei Maghiarilor de pretutindeni"
Incredibil! Arădenii au de suferit 2 zile din cauza “Zilei Maghiarilor de pretutindeni”

În afară de faptul că ni se pare uluitoare implicarea Primăriei Arad ca organizator al evenimentului (n.r. sigur mai este Aradul în România?), bizară este de asemenea și solicitarea de împiedica arădenii să parcheze în zonă pe respectivele locurile de parcare, dat fiind faptul că evenimentul se desfășoară doar pe parcursul unei singure zile.

Din informațiile primite, nu a existat atâta preocupare și nu s-au depus asemenea eforturi pentru implicarea Primăriei Arad în organizarea unor evenimente notabile dedicate Centenarului și zilei de 1 Decembrie în 2018. De ce acest eveniment are o prioritate de rang mai ridicat chiar și față de Ziua Națională a României?

apiland.ro

“Abuzurile marca Levi-Jiță continuă în Arad.
De 1 decembrie Ziua Națională a României, UDMR-iștii arborează drapele negre, spunând că ei țin DOLIU.

Aradul este în doliu de 15 martie, deoarece acei 13 generali criminali au ucis 40.000 de români, printre care femei, bătrâni Preoți Ortodocși. Dar mai odios, tăiau cu baioneta pântecul femeilor gravide românce și aruncau fătul în foc…. DA domnilor de la UDMR ARAD și din țară, să știe și comunitatea maghiară ce au făcut strămoșii lor.

Monumentul 13 GENERALI CRIMINALI nu are ce căuta în Arad!! Abuzurile din ARAD cu proiectele megalomane ale lui Jită-Levi sunt strigătoare la cer, desființarea Pieței Catedralei, desființarea Pieței Avram Iancu, pentru parcările lor….
Jiță -Levi vor ca, toți locuitorii din zonă să nu își mai parcheze mașina 2 zile deoarece vin ….cine vine ?

15 MARTIE DOLIU ÎN ARAD!!”, scrie Angel Popescu de la Noua Dreaptă AradContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]