RSS

(FOTO) Aceasta este adevărata so…

(FOTO) Aceasta este a…

Scrisoare deschisă adresată depu…

Scrisoare deschisă ad…

E mai bine fără creștinism cultu…

  Vorbim despre creșt…

(VIDEO) Senatorul Diana Iovanovi…

Activitatea senatorul…

Măsuri de ultimă oră date de man…

  Supărați că numărul…

Până unde poate să meargă impert…

  Președintele Români…

Ți-ai întrebat deputații din jud…

Ți-ai întrebat deputa…

SUNT o "spurcăciune ORTODOXĂ"!!!

SUNT o "spurcăciune…

De 4 ani, Centrul „Sfânta Alexan…

„Copiii sunt dulci ca…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Incredibil! Arădenii au de suferit 2 zile din cauza “Zilei Maghiarilor de pretutindeni”

Print Friendly, PDF & Email

Deși evenimentul “15 Martie – Ziua Maghiarilor de pretutindeni” se desfășoară evident, pe parcursul zilei de 15 martie, arădenilor li se impun 2 zile “de post” în privința locurilor de parcare din zonă.

În zona care se va desfășura respectivul eveniment, au fost postate afișe de înștiințare prin care li se solicită arădenilor să nu parcheze timp de aproape 2 zile pe locurile de parcare din zonă.

“Ca urmare a desfășurării evenimentului “15 Martie – Ziua Maghiarilor de pretutindeni”, organizat de către Primăria Municipiului Arad, prin Centrul Municipal de Cultură Arad, în perioada 14.03.2019 începând cu ora 08:00 – 15.03.2019 până la ora 23:00, vă rugăm ca în această perioadă să nu ocupați locurile de parcare din zonă.

În cazul în care locul nu va fi lăsat liber în perioada specificată, vom fi obligați să luăm măsurile legale care se impun, respectiv ridicarea autoturismului.”, se arată într-o înștiințare care poartă ștampila și antetul S.C. Recons S.A. Arad

Incredibil! Arădenii au de suferit 2 zile din cauza "Zilei Maghiarilor de pretutindeni"
Incredibil! Arădenii au de suferit 2 zile din cauza “Zilei Maghiarilor de pretutindeni”

În afară de faptul că ni se pare uluitoare implicarea Primăriei Arad ca organizator al evenimentului (n.r. sigur mai este Aradul în România?), bizară este de asemenea și solicitarea de împiedica arădenii să parcheze în zonă pe respectivele locurile de parcare, dat fiind faptul că evenimentul se desfășoară doar pe parcursul unei singure zile.

Din informațiile primite, nu a existat atâta preocupare și nu s-au depus asemenea eforturi pentru implicarea Primăriei Arad în organizarea unor evenimente notabile dedicate Centenarului și zilei de 1 Decembrie în 2018. De ce acest eveniment are o prioritate de rang mai ridicat chiar și față de Ziua Națională a României?

“Abuzurile marca Levi-Jiță continuă în Arad.
De 1 decembrie Ziua Națională a României, UDMR-iștii arborează drapele negre, spunând că ei țin DOLIU.

Aradul este în doliu de 15 martie, deoarece acei 13 generali criminali au ucis 40.000 de români, printre care femei, bătrâni Preoți Ortodocși. Dar mai odios, tăiau cu baioneta pântecul femeilor gravide românce și aruncau fătul în foc…. DA domnilor de la UDMR ARAD și din țară, să știe și comunitatea maghiară ce au făcut strămoșii lor.

Monumentul 13 GENERALI CRIMINALI nu are ce căuta în Arad!! Abuzurile din ARAD cu proiectele megalomane ale lui Jită-Levi sunt strigătoare la cer, desființarea Pieței Catedralei, desființarea Pieței Avram Iancu, pentru parcările lor….
Jiță -Levi vor ca, toți locuitorii din zonă să nu își mai parcheze mașina 2 zile deoarece vin ….cine vine ?

15 MARTIE DOLIU ÎN ARAD!!”, scrie Angel Popescu de la Noua Dreaptă Arad

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info