Incredibil! Arădenii au de suferit 2 zile din cauza “Zilei Maghiarilor de pretutindeni”

Deși evenimentul “15 Martie – Ziua Maghiarilor de pretutindeni” se desfășoară evident, pe parcursul zilei de 15 martie, arădenilor li se impun 2 zile “de post” în privința locurilor de parcare din zonă.

În zona care se va desfășura respectivul eveniment, au fost postate afișe de înștiințare prin care li se solicită arădenilor să nu parcheze timp de aproape 2 zile pe locurile de parcare din zonă.

“Ca urmare a desfășurării evenimentului “15 Martie – Ziua Maghiarilor de pretutindeni”, organizat de către Primăria Municipiului Arad, prin Centrul Municipal de Cultură Arad, în perioada 14.03.2019 începând cu ora 08:00 – 15.03.2019 până la ora 23:00, vă rugăm ca în această perioadă să nu ocupați locurile de parcare din zonă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

În cazul în care locul nu va fi lăsat liber în perioada specificată, vom fi obligați să luăm măsurile legale care se impun, respectiv ridicarea autoturismului.”, se arată într-o înștiințare care poartă ștampila și antetul S.C. Recons S.A. Arad

Incredibil! Arădenii au de suferit 2 zile din cauza "Zilei Maghiarilor de pretutindeni"
Incredibil! Arădenii au de suferit 2 zile din cauza “Zilei Maghiarilor de pretutindeni”

În afară de faptul că ni se pare uluitoare implicarea Primăriei Arad ca organizator al evenimentului (n.r. sigur mai este Aradul în România?), bizară este de asemenea și solicitarea de împiedica arădenii să parcheze în zonă pe respectivele locurile de parcare, dat fiind faptul că evenimentul se desfășoară doar pe parcursul unei singure zile.

Din informațiile primite, nu a existat atâta preocupare și nu s-au depus asemenea eforturi pentru implicarea Primăriei Arad în organizarea unor evenimente notabile dedicate Centenarului și zilei de 1 Decembrie în 2018. De ce acest eveniment are o prioritate de rang mai ridicat chiar și față de Ziua Națională a României?

“Abuzurile marca Levi-Jiță continuă în Arad.
De 1 decembrie Ziua Națională a României, UDMR-iștii arborează drapele negre, spunând că ei țin DOLIU.

Aradul este în doliu de 15 martie, deoarece acei 13 generali criminali au ucis 40.000 de români, printre care femei, bătrâni Preoți Ortodocși. Dar mai odios, tăiau cu baioneta pântecul femeilor gravide românce și aruncau fătul în foc…. DA domnilor de la UDMR ARAD și din țară, să știe și comunitatea maghiară ce au făcut strămoșii lor.

Monumentul 13 GENERALI CRIMINALI nu are ce căuta în Arad!! Abuzurile din ARAD cu proiectele megalomane ale lui Jită-Levi sunt strigătoare la cer, desființarea Pieței Catedralei, desființarea Pieței Avram Iancu, pentru parcările lor….
Jiță -Levi vor ca, toți locuitorii din zonă să nu își mai parcheze mașina 2 zile deoarece vin ….cine vine ?

15 MARTIE DOLIU ÎN ARAD!!”, scrie Angel Popescu de la Noua Dreaptă Arad

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

La data de 15 martie 1848, Avram Iancu şi Aron Pumnul au dat de la Târgu Mureș strigătul răsculării împotriva anexării Transilvaniei la Ungaria

vin mart. 15 , 2019
La 15 Martie 1848, parlamentul Ungariei a votat “unirea” cu Ardealul. La acel moment, Avram Iancu se găsea cancelist la Târgu Mureș, alături alte câteva zeci de tineri români. Vestea a căzut ca un trăsnet peste românii din Transilvania. Ziua de 15 Martie 1848 este de asemenea și semnalul revoluției […]
La data de 15 martie 1848, Avram Iancu şi Aron Pumnul au dat de la Târgu Mureș strigătul răsculării împotriva anexării Transilvaniei la Ungaria

Poate vă place și:

libris.ro