RSS

14 ani de la moartea Patriarhulu…

„Acrede în Hristos î…

Psihopatia omoară România! Sclav…

Psihopatia omoară Ro…

Jocurile Olimpice Tokyo: program…

România a cucerit jo…

Ăștia pur și simplu nu se opresc…

Încă trei dosare și …

Procuror italian antimafia: "Spe…

Procuror italian ant…

Un preot care duce gratis copii …

„Copiii auzitori să …

Un grup de "intelectuali români"…

Un grup de intelectu…

Afacerile imobiliare ale băiatul…

Afacerile imobiliare…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

În Republica de la Carei, respectarea legii este facultativă

Print Friendly, PDF & Email

La Carei, nici acele ceasornicului nu mai merg în sensul normal. Se adună tomuri întregi de ilegalități și abuzuri la Carei pentru care nimeni nu este tras la răspundere. Legea statului român este aplicată discreționar, asta în cazul fericit dacă ea mai este și aplicată.

Pentru orice român cu scaun la cap din restul țării care vine și constată ceea ce se întâmplă de ani buni la Carei, acesta este cel mai limpede exemplu pentru care regionalizarea sau acordarea de autonomii sporite la nivel local nu ar trebui să aibă loc niciodată în România.

“În data de 14 februarie 2019, în calitate de consilier local, m-am adresat UATM Carei cu o solicitare privind punerea la dispozitie a unor informații.

În data de 25 februarie 2019 am primit următorul răspuns, pe care îl vedeți atașat mai jos.
Se pare că la acest compartiment de comunicare nou înființat incompetența este la ea acasă. De ce spun acest lucru….

Deși au avut la Bibliografia pentru examenul susținut pentru postul de consilier debutant ( vezi imaginea de mai jos) la acest compartiment Legea 215 unde la articolul 51 este stipulat termenul de furnizare a informațiilor pentru consilierii locali , compartimentul incompetent face referire la Legea 544/2001!

Nici până astăzi, 14 martie 2019, nu am primit informațiile cerute. 
Am mai depus 2 cereri la Registratura Primăriei Carei dar nici la acestea nu am primit răspuns. Cu toate că termenul este DEPĂȘIT.

Nu este pentru prima data când sunt obstrucționat să îmi îndeplinesc atribuțiile ce îmi revin ca și consilier, conform Legii 215, legea administrației locale. 
Astăzi, 14 martie 2019, am primit materialele pentru ședința ordinară a CL din data de 19 martie 2019. Pe Ordinea de Zi figurează 37 de proiecte de hotărâre si un punct Diverse. 

Studiind materialele am constatat că punctul 29 și anume Proiect de Hotărâre privind aprobarea Listei bunurilor imobile, proprietate privată a municipiului Carei, care pot fi la dispozitia comisiei speciale constituite în baza Legii 10/2001 în vederea punerii acestora la dispoziția persoanelor îndreptățite, LIPSEȘTE! 
Premeditare sau Neglijență?”, scrie pe facebook consilerul local din Carei, Ilie Ciută

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info