RSS

Mișcarea politică ROMÂNIA MARE Î…

Mișcarea politică RO…

Daniel Gheorghe: USR are o obses…

Deputatul liberal Da…

150 de Torțe pentru Eroii Români…

"Astăzi o Torță; pe …

Bolșevicii ăștia mici de la USR …

Bolșevicii ăștia mi…

Război ideologic grețos pe Wikip…

Cine a avut vreodată…

Cătălin Ivan solicită CNA-ului r…

Într-o vreme când re…

Aurelian Pavelescu: Într-o socie…

"De la Mihai Șora la…

Ionuț Cristache: "Dacă noi am fi…

Deși s-a vorbit dest…

Boicotul împotriva eMAG se extin…

Iritați de cuvintele…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (4 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Apariție editorială interesantă: “Între Alba Iulia și Trianon. Ungaria tuturor cauzelor și războaiele de succesiune (1918-1920)”

Print Friendly, PDF & Email

“În cadrul programului secesionist “Trianon 100”, vizând destrămarea României și coordonat personal de Viktor ORBAN, în anul 2017, la Șumuleu Ciuc, arhiepiscopul catolic de Alba Iulia Jakubinyi Gyorgy și nunțiul papal, Miguel Maury Buendia au negociat vizita Papei Francisc în Romania, în perioada 31 mai – 02 iunie 2019.

Cu această ocazie, iredentiștii intenționează să proclame independența sau autonomia Transilvaniei (vezi afișele exhibate de Laszlo Tokes în Parlamentul UE de acceptare în UE a ….  Transilvaniei, „Transylvania in the EU”) și crearea, ca parte a Ungariei, a bantustanului Erdelyi (“Ținutul Secuiesc”).

În care scop, Europa Occidentală și România (prin lansări la Târgu Mureș) au fost invadate de cărți falsificatoare de Istorie editate la Budapesta, pe temele “Trianon” și “Istoria secuilor”.

Declanșând, în cadrul acestui război hibrid și în condițiile batjocoririi de către clasa noastra politică a “Centenarului”, propriul său program (Mihai Viteazul in Cetate), pentru perioada martie 2018 – septembrie 2020, SCMD, cu sprijinul partenerilor din CNSC, a replicat prin acțiuni culturale în numeroase orașe din țară, menite să trezească la români conștiința națională.

Apariție editorială interesantă: “Între Alba Iulia și Trianon. Ungaria tuturor cauzelor și războaiele de succesiune (1918-1920)”, Foto: http://sindicatulcmd.blogspot.com/
Apariție editorială interesantă: “Între Alba Iulia și Trianon. Ungaria tuturor cauzelor și războaiele de succesiune (1918-1920)”, Foto: http://sindicatulcmd.blogspot.com/

Astăzi, lansează, în perspectiva venirii Papei Francisc în Romania, lucrarea “Între Alba Iulia și Trianon. Ungaria tuturor cauzelor și războaiele de succesiune (1918-1920)”, sub semnătura istoricului militar dr. Mircea DOGARU, președintele SCMD.

Bazată strict pe documente și argumente de drept internațional, cartea a apărut in Editura “Mures”, la Târgu Mureș și este destinată bibliotecilor județene, municipale, universitare, ale colegiilor și comunale din fostele provincii românești istorice Banat, Crișana, Transilvania, Maramureș, Bucovina și bibliotecilor comunităților romanesti din Diaspora. Ca muniție letală!

În curand, și tot ca atenționare a Sanctității Sale Papa Francisc, ca mesaj al românilor catolici, greco-catolici și ortodocși, va vedea lumina tiparului, sub aceeași semnatură, și lucrarea: “Secuii, poporul furat”.

Honor et Patria! Vae Victis!

Secretariatul General al SCMD

Sursa: sindicatulcmd.blogspot.com


Comentarii

comentarii

shop.yellowstore.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
evomag.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL