„Scrisoare pentru România Mare”: Concert în București, de Ziua Unirii Basarabiei cu Țara

Platforma Unionistă Acțiunea 2012 organizează un concert extraordinar dedicat Zilei Unirii Basarabiei cu România. Sub genericul „Scrisoare pentru România Mare”, evenimentul va avea loc miercuri, de la ora 18:00, în Parcul Kiseleff din București.

Cedry2k, Nimeni Altu’, Dragonu AKA 47, Ovidiu Lipan Țăndărică, Tudor Ungureanu și Ansamblul Ștefan Vodă, Florin Chilian, Maria Gheorghiu, Nicolae Voiculeț, Mioara Velicu, Nicu Mâță, Lorena Oltean, Igor Cadelnic și Grupul Vouă sunt artiștii care vor urca pe scenă în contextul împlinirii a 101 ani de la Unirea Basarabiei cu Țara.

Concertul va fi transmis live pe platforma Privesc.eu.

„A trecut Centenarul Marii Uniri, am punctat faptul că reîntregirea națională trebuie să fie următorul proiect de țară al României. Lupta pentru Reunire continuă! La 101 ani de la actul prin care Basarabia revenea acasă, artiști de mai multe genuri muzicale își dau mână cu mână în Capitală pentru toți cu inima română. Îi așteptăm pe bucureșteni la un concert de zile mari!”, a declarat Ștefan Lupu, președintele Acțiunii 2012.

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns