fbpx

RSS

PROTEST al românilor pe pagina d…

PROTEST al românilor…

Știe tot mapamondul că Iohannis …

După ce de curând fo…

Suedia, curva care stă la masă c…

Tocmai din Suedia, ț…

A. Pavelescu: "Într-un stat norm…

"CĂTĂLIN PREDOIU, MI…

De ce știu ungurii o istorie fal…

Sigismund de Luxembu…

Calificare spectaculoasă a Român…

Echipa feminină de h…

UE(RSS)? Comisarii "europeni", c…

Dacă membrii reziste…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Germania, nebună de furie: cum i se scurg miliardele printre degete

Print Friendly, PDF & Email

De câte ori nu i s-a dat peste mâini României ori de câte ori s-a uitat cu jind la banii Chinei, sau ai Rusiei? Ei bine, vizita recentă a președintelui Chinei, Xi Jinping, în anumite țări europene, a adus de asemenea și mulți bani: de ordinul zecilor de miliarde de euro.

Unul dintre rebelii Europei, Italia, a smuls Chinei un uriaș contract de infrastructură: Italia a semnat zilele trecute Iniţiativa Centura şi Drumul (ICD) a Chinei. Germania spumegă de furie.

libris.ro

Un al doilea motiv pentru care Germaniei să-i fluture fălcile de furie este semnarea dintre China și Franța a unui contract de 30 de miliarde de euro, în urma căruia bolnavul economiei franceze, Airbus-ul, a fost deodată readus la viață, pe linia de plutire. Deja Germania e în postura dependenților de jocuri de noroc care tocmai și-au pierdut casa la pariuri.

Germania, nebună de furie: cum i se scurg miliardele printre degete
Germania, nebună de furie: cum i se scurg miliardele printre degete

Germania era obișnuită până de curând să sugă de la două vaci extraordinar de fertile: China și Rusia, asigurându-și în permanență exclusivitatea cu privire la aceste două mari puteri mondiale. Schimbarea macazului din partea Chinei a produs un deranj serios, extrem de vizibil pe fețele oficialilor germani, de parcă ar fi fost săpat pe fizionomia acestora de către niște sculptori invizibili.

DA, mai există și alte țări care s-au trezit din prostia lor și au sesizat duplicitatea Germaniei pe plan economic! Iată că Italia, Franța, urmate și de alte țări mai mici s-au trezit. România când se trezește?


Comentarii

comentarii

Social Links

Glasul.info

Redacția la Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism

Contact: redactie@glasul.info
Social Links
telekom.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
orange.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL