Telenovelă progresistă: a demisionat fostul președinte de partid al lui Cosette Chichirău! Ba nu! Ba da! Ba…

O adevărată telenovelă cu iz progresist a avut loc astăzi pe plaiurile ieșene.

După ce a fost prins cu mâța în sac, votând pentru un proiect dorit de către consilierii PSD, Andrei Postolache de la USR ( n.r. fost președinte al Partidului Pentru Iași, partid din care făcut parte și Cosette Chichirău înainte de a fi exportată la București) a anunțat ba că demisionează din Consiliul Local şi din USR, plângându-se că… “N-am dormit toată noaptea”, ba că nu mai demisionează din CL, și că i s-a propus să preia PNL Iași.

Așadar, o adevărată telenovelă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


” Mi-am dat demisia acum un minut din USR, așa că nimic din ce voi spune mai jos nu se va reflecta asupra lor. O să-mi termin însă mandatul în CL, nu mă retrag din consiliu. Voi o să citiți ce am de zis și o să vă placă sau nu, și oricum ar fi e bine, și eu știu ce am de făcut.

– Da, I fucked up la ședința de vineri. Că am avut un principiu, da, că a fost totul cu bune intenții, da, dar în final am ajuns să supăr un mare număr de oameni și puteam face mai bine. 

– Sub presiunea eșecului, că da, oricum aș da-o a fost o zi foarte proastă, pe lângă emoții, am simți că trag înapoi șansele USR-PLUS, și am decis să îmi dau demisia din USR și din CL. I fucked up again, cel puțin parțial.

– Spun aici clar să nu fie confuzie: nimic din ce am făcut ce nu v-a plăcut nu a fost vina USR-ului. În scurta perioadă cât am fost membru am fost în mare parte neimplicat în treburile partidului, toate acțiunile mele au fost ale mele și doar ale mele. USR nu are nicio vină. 

– Dar azi, după valul critici, a venit un val mult mai mare de susținere și de responsabilizare. Mesajele primite erau mai toate de genul “dude, ai greșit poate/probabil/sigur, asumă-ți și continuă”. Valul acesta m-a copleșit, m-a scos din groapa în care eram, m-a responsabilizat și mi-a arătat calea.

Telenovelă progresistă: a demisionat fostul președinte de partid al lui Cosette Chichirău! Ba nu! Ba da! Ba..., Foto: captura facebook.com/pentruiasi2016
Telenovelă progresistă: a demisionat fostul președinte de partid al lui Cosette Chichirău! Ba nu! Ba da! Ba…, Foto: captura facebook.com/pentruiasi2016

O să râdeți unii de mine că m-am răzgândit. Râdeți, o merit. O să ziceți că am fost prost. Spuneți, o merit. O să ziceți unii că nu am stomacul. Ziceți, o merit și pe asta. Am stomacul mai tare decât ați crede, dar da, nu e obișnuit în a dezamăgi oameni la care țin, și aia m-a durut. O să ziceți unii că asta mă face prea sensibil. Poate, nu știu. Ziceți oricum, merit. O să mai zică poate unii că sunt motive ascunse pentru care am făcut-o. Pe asta nu o merit, dar va fi zisă. Să fie zisă.

(…)
– Bodea, nesimțitul care iese cu un comunicat în care zice că prin demisia mea aș ajuta mafia PSD-ALDE prin redistribuirea locului rămas liber, să-și aducă aminte că și-a pus golanii să ne facă contestații la înființarea partidului în 2016 și că dacă nu ne oprea el parcursul prin tribunal, aveam acum 4 sau 5 consilieri Pentru Iași, nu doar unul independent, și atunci nu s-ar fi pus nicio problemă de redistribuire, și mai mult, împreună am fi avut aproape jumătate din voturile din consiuliu, dar nu, el nu a putut să joace fair play atunci cum nu poate nici acum. Să-i spun acum că mi s-a oferit atunci să preiau PNL Iași și să fiu primul pe lista lor de către cineva mult mai sus decât el, dar că eu nici nu m-am gândit la așa ceva, din tot felul de motive motive, sau să nu-i zic că nu ar pricepe nimic oricum?”, a scris Andrei Postolache pe facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info