libris.ro

Opriți Gauleiterul, opriți Guvernatorul, opriți dezbinarea!

Gau este un cuvânt german însemnând „ținut”, „regiune”, folosit în evul mediu de către populațiile germanice pentru a reda numele unei unități administrativ-teritoriale. Șeful unei „Gau” se numea „Gauleiter” (Leiter însemnând „conducător”). 

Într-o postare de pe o rețea de socializare, Gelu Vișan face un apel pentru oprirea „Guvernatorului numit de Germania” peste țară, și a găștii lui de partide neomarxiste.

„Într-o Europă frământată până în rărunchi de problema pierderii identității culturale a popoarelor, în care capul Franco-German vorbește explicit despre desființarea Statelor și Națiunilor, în care popoarele încearcă să transmită că Statele Naționale sunt Soluția unei Europe a Națiunilor unită în Diversitate,

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Într-o Românie în care așa ziși politicieni de stat care nu au citit în viața lor o carte, dar în care oamenii au crezut pentru că țipau tare, propăvăduiesc o Utopie Sinistră numită Statele Unite ale Europei,

Într-o Europă în care Partidele Neomarxiste Propăvăduiesc un Progresim fals pus în Slujba Corporațiilor.

Într-o Românie în care cetățenii sunt transformați in niște biete numere încolonate la ușa unui Hipermarket și-și strigă mut Disperarea Pierderii Rădăcinilor, în care părinții își văd copiii schimonosiți de ura pe care păpușarii neomarxiști o aruncă în Societate, un Naz***, numit de Germania Guvernator (n.r. Gauleiter)  peste o țară despre al cărei popor crede că e diferit de Poporul Român de Dincolo de Prut, vrea să arunce în aer și bruma de rațiune care a mai rămas în Societatea Românească, organizând în ziua alegerilor Europarlamentare, un Referendum pe o temă falsă, inexistentă, inventată doar de mintea lui bolnavă de putere.

Marea Dezbatere a alegerilor Europarlamentare este: 
Europa Națiunilor sau Statele Unite ale Europei? 
Identitate sau omogenizare până la Dispariția Statelor și Națiunilor? 
Cu toate astea, Naz***ul și Gașca lui de Partide Neomarxiste, fie că vorbim de PNL, USR, PMP vor să organizeze o Mizerie de Referendum, doar-doar or scoate oamenii cu arcanul la vot.

În cazul în care Naz***ul și Gașca lui tot nu se lasă și-l organizează, în bătaia de joc a unei Națiuni întregi, unica soluție este să i se administreze o ultimă lecție de către acest popor umilit de ei, și anume să nu ne prezentăm la Referendum. 

Doar așa îl putem trimite la casele lui, în Germania, în Florida sau la Sibiu sau pe unde-o mai fi împrăștiat. 
Invalidarea Referendumului va fi cea mai cruntă lovitură pentru Naz**t și Gașca lui, iar după Europarlamentare i se va deschide larg ușa să plece acasă, sau la casele lui”, a scris Gelu Vișan pe facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info