RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Imaginea Laurei Codruța Kovesi, folosită pentru a-i ține partea “torționarului” Lazăr

Deși Laura Codruța Kovesi are interdicție de a mai interacționa cu Augustin Lazăr, asta nu-i împiedică pe administratorii paginii de Facebook Laura Codruța Kövesi
(n.r. cităm: “Fan Page”), să-i folosească imaginea fostei șefe a DNA pentru a-i apăra obrazul public celui care tocmai este acum în gura presei și a opiniei publice, sub suspiciunea de a fi făcut parte activă din aparatul opresiv al sistemului totalitar din România din regimul de dinainte de decembrie 1989.

La o scurtă trecere în revistă a acestei pagini dedicate de către așa zișii fani, Codruței Kovesi, ies în evidență ultimele postări care nu sunt altceva decât niște pledoarii în apărarea Procurorului General Augustin Lazăr. Una dintre postări reprezintă o redistribuire a mesajului lui Augustin Lazăr publicat marți pe pagina de facebook a Ministerului Public.

apiland.ro
Foto: facebook.com/LauraCodrutaKovesi

O altă postare, mai recentă, reprezintă o postare a unei publicații din România, franciză a unei cunoscute publicații din SUA, căzută însă în dizgrație după un imens scandal legat de răspândirea de … știri false ( n.r. fake news).

Foto: facebook.com/LauraCodrutaKovesi


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]