RSS

Partidul S.O.S. România, avertis…

Sâmbătă, 3 iunie 202…

VIDEO | Strigătul bucovinenilor …

Reprezentanții comun…

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

«
»
TwitterFacebookPinterest

Manifestații la 10 ani de la Revoluția „Twitter”

Platforma Unionistă Acțiunea 2012 organizează mai multe manifestații de comemorare în România și Republica Moldova pentru victimele represiunii din 7 aprilie 2009. Manifestațiile se vor desfășura concomitent, duminică, pe 7 aprilie la ora 19:00 în mai multe orașe ale țării, precum Timișoara, Arad, Pitești, Târgoviște, Cluj, București și Chișinău.

,,Se împlinesc 10 ani în care niciun vinovat nu a răspuns pentru moartea lui Valeriu Boboc, Eugen Țapu, Ion Țâbuleac. 10 ani în care politicienii veniți la putere călcând pe cadavrele celor stinși pentru libertate, n-au făcut decât averi și n-au reușit decât să facă din Moldova cufărul lor nelimitat de bani.”, a declarat Ștefan Lupu, Președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012

apiland.ro

Acțiunea 2012 amintește faptul că pe data de 7 aprilie 2009, tinerii care au ieșit pe străzile din Chișinău împotriva rezultatului alegerilor parlamentare fraudate de Partidul Comunist din Republica Moldova, condus de Vladimir Voronin, au fost evacuați brutal din centru Chișinăului, rezultând moartea a 3 tineri, iar cei arestați au fost torturați în secțiile de poliție.

Niciun vinovat nu a răspuns pentru crimele și torturile din acea noapte, singurul polițist condamnat la închisoare fiind de negăsit pentru executarea sentinței.

Platforma Unionistă Acțiunea 2012, 06 aprilie 2019Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]