RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Ludovic Orban despre cazul Lazăr: “Nu am înțeles care-i chestiunea cu deținutul politic.Nu mai încercați să spuneți lucruri care n-au nicio legătură cu realitatea!”

Invitat în emisiunea “România 9” de la TVR 1 și întrebat de către jurnalistul Ionuț Cristache cu privire la trecutul întunecat al procurorului general Augustin Lazăr, liderul liberalilor, Ludovic Orban, a avut o reacție de elefant ajuns din greșeală în mijlocul unei încăperi pline cu porțelanuri:

“Nu am înțeles care-i chestiunea cu deținutul politic. Nu mai încercați să spuneți lucruri care n-au nicio legătură cu realitatea!”, a răspuns Ludovic Orban la TVR 1, vizibil deranjat de întrebarea adresată de către jurnalistul Ionuț Cristache

libris.ro

Ionuț Cristache: “Augustin Lazăr, șef de comisie de eliberări la Aiud. N-am auzit o poziție din partea PNL de la vârf până în momentul de față cu privire la trecutul tenebros al domnului Lazăr, și zic tenebros pentru că nu și l-a trecut în CV, nu și-l asumă public, nu vorbește despre el, nu are nici o referință. Ca președinte al PNL, care a suferit alături de PNȚ pe vremuri, din cauza odioșeniei regimului comunist, care-i poziția dvs?”

Ludovic Orban: “Privitor la acest subiect, care este un subiect adus în atenția opiniei publice pe anumite canale mediatice în care eu personal nu am niciun fel de încredere… Până nu există niște elemente suficient de solide care să reflecte că într-adevăr domnul Lazăr ar fi săvârșit vreo faptă….”

Ionuț Cristache: “Ce înseamnă element solid?”

Ludovic Orban: “Eu nu am înțeles care-i chestiunea cu deținutul politic. A cărui eliberare nu… ar fi acceptat-o. Nu știu care era răspunderea pe care o avea el ca membru în comisia aia de eliberare…”

Ionuț Cristache:“Era șeful comisiei de eliberări”

Ludovic Orban: “Șeful comisiei…. era parte dintr-o comisie”

Ludovic Orban: (…) “Nu mai încercați să spuneți lucruri care n-au nicio legătură cu realitatea!”Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info