libris.ro

Gelu Vișan despre cazul Lazăr: Plâng Morții Noștri! Memoria Ștearsă a unui Popor

„Plâng Morții Noștri! Memoria Ștearsă a unui Popor.

În mare măsură au reușit: Faptul că timp treizeci de ani ne-au condus, tot ei, securiști și comuniști revopsiți, a făcut să-și ștergă urmele. Mai grav, au reușit să îndobitocească o mare parte a unui popor pe care l-au transformat în populație. 

Călcarea în picioare și lipsa de respect pentru morții și victimele închisorilor comuniste a fost un proces extrem de bine gândit și pus în practică, așa cum este acum negarea creștinismului și a națiunii, pentru propășirea unui “om nou” sclav al Neomarxismului Societății Deschise. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Am călcat în picioare Memoria unor oameni care au salvat Demnitatea acestui neam, tocmai pentru a nu a mai avea Demnitate și pentru ca ei, cei care i-au torturat și omorât, să scape. În paradoxul Românesc, în care un partid de stânga devine anticomunist și antisecurist și partidele de “dreapta” au devenit comuniste, securiste și Neomarxiste, nevoia de Dreptate aproape că nu mai există. 

Clăbucii de ură împroșcați de gurile hâde ale celor care apără Securitatea, care-și fac nevoile pe mormintele celor care au murit pentru a apăra Libertatea, Demnitatea și Țara, ne arată cât de mult am decăzut în propria noastră mizerie.

Cazul Dizidentului Filip, al Torționarului Lazăr, al turnătorului Gheorghe Mușat și al lui Iohannis este punctul culminant al Decăderii Noastre ca Popor, Națiune și țară. Dizidentul Filip, care s-a bătut pentru Libertate, zace pe un pat de spital.

Cei care l-au torturat, schingiut și ținut în pușcărie au ajuns, unul Procuror General iar celălalt unul dintre cei mai mari avocați. Amândoi l-au acoperit și făcut președinte, folosind Procuratura și relațiile cu noua securitate pe Nazist: Unul, Augustin Lazăr, i-a ascuns dosarele penale și-l șantajează, iar celălalt i-a aranjat dosarul de incompatibilitate cu securiștii din justiție, astfel încât să poată fi numit președinte. 

Dacă în toiul unei nopți de toamnă din 2014 nu aș fi fost de față când, la telefon, s-a transmis informația că Maior, Coldea, și întreaga Securitate deciseseră într-un birou cu cinci minute înainte să anuleze dosarul de incompatibilitate al lui Iohannis, lucru devenit public la câteva zile, poate aș fi crezut că Mușat ăsta e un avocat. Nu, Mușat ăsta era cel care ceruse asta în numele lui Iohannis, și era și el de față cu Noii Securiști, trebuind să acopere urmele. 

Vechea și Noua Securitate, punând un președinte. 
Același președinte care s-a dus la aniversarea casei de avocatură a lui Mușat, pentru a arăta că e Supus al Securității. 

Mușat ăsta a “ apărat”, adică a “Securizat” pe mulți, sponzorizează site-uri de știri, care se “bat” cu Sistemul, cu sute de mii de euro, folosind același Sistem al Securității. Nimeni nu vrea să vorbească despre el. Pentru că turnătorul lui Filip, împreună cu procurorul care l-a ținut pe Filip în Pușcărie, șantajează un președinte, dar și pe alții cărora le-a câștigat procesele.

De ce nu ripostăm, de ce nu ne revoltăm?
Am fi tentați să credem că așa e poporul român. 
Nicidecum. 

Pentru că acest popor a avut Demnitate, exprimată prin miile, sutele de mii de Dizidenți și Luptători Anticomuniști. Iar Securiștii nu au avut de făcut decât un singur lucru: Să ștergă Memoria luptei și Dizidenței Anticomuniste, să-i transforme pe eroi în “legionari”, să nu transforme Închisorile în Muzee Anticomuniste și să nu-i pună în cărțile de istorie. 

Generația până în 40-45 de ani este o generație FĂRĂ MEMORIE. Iar un Popor fără Memorie se transformă în Populație, nici măcar atât: este Zombi. De aceea nu simt nimic, pentru că, pentru mai mult de jumătate din populația României, Memoria Luptei pentru Libertate a dispărut. Iar din cealaltă jumătate, mulți au memorie negativă, pentru că au fost de partea Răului. 

Am avertizat de prin anii ‘90 că aici se va ajunge. Un popor fără Memorie nu mai există și faci ce vrei cu el. Cazul Iulius Filip-Augustin Lazăr-Gheorghe Mușat-Klaus Iohannis este cazul Poporului Român care și-a pierdut Memoria. 

Gândiți-vă că suferiți o amnezie și a doua zi nu vă mai cunoașteți soția, copiii, părinții rudele, prietenii. Ce este viața dumneavoastră fără Memorie? 
Asta s-a întâmplat cu Poporul Român, i-a fost ștearsă intenționat Memoria Luptei Anticomuniste, și a fost transformat într-o populație fără sentimentul Demnității și Libertății. Iar acesta a fost un proces gândit și coordonat de Securiștii care au șters Memoria unui Popor. 

Totuși, aceia dintre noi, mulți-puțini care mai avem încă Memorie trebuie să luptăm, cum putem, pentru Demnitatea noastră. Să uităm de micile noastre probleme și necazuri și să arătăm că avem Memorie. 
O să reușim? 
Nu știu.

Cel puțin știm că nu suntem parte a armatei de zombi care-și calcă în picioare Morții și Victimele unui Regim care ne-a aruncat în beznă. Este Datoria de Conștiință a fiecăruia dintre noi, cei care încă nu ne-am pierdut Memoria Apartenenței la un Popor care a născut Sute de mii de Luptători pentru Dreptate și Credință.
Așa să ne Ajute Dumnezeu!”

Gelu Vișan

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info