Flota României, distrusă la ordinul străinilor! Detalii halucinante despre interese oculte ce doreau lichidarea flotei

„Nu se dorea ca această flotă să râmână pe apă. Flota naviga foarte bine, era pe picioare. La un moment dat implicarea mea în creditarea flotei nu a mai fost apreciată.”, a declarat părintele Ilarion Dan, fostul director al sucursalei Constanța a Bancorex, în emisiunea Profesioniștii de la TVR 1, moderată de Eugenia Vodă.

„Au fost acolo niște lucruri… Sucursala Constanța a fost implicată foarte mult în zona de creditare a flotei românești. Deci noi am acordat credite navelor românești.
Nu se dorea ca această flotă să râmână pe apă.
Flota naviga foarte bine, era pe picioare. La un moment dat implicarea mea în creditarea flotei nu a mai fost apreciată. (…)

Părintele Ilarion Dan, fostul director al sucursalei Constanța a Bancorex, în emisiunea Profesioniștii de la TVR 1, moderată de Eugenia Vodă

A deranjat foarte mult această poziționare a sucursalei pe această zonă a finanțării flotei. Mi s-a spus să termin cu acest lucru… Nu s-a mai finanțat. Aici nu erau implicate numai banca în sine (n.r. Bancorex). Creditele aveau o garanție, navele înseși erau garanția, deci creditele aveau o acoperire. Numai că după aceea flotele au fost lichidate într-o dezordine desăvârșită. Iar navele au fost vândute una câte una. Cele trei companii maritime aveau împreună peste 200 de nave, 230-240 de nave.”, a mai adăugat părintele Ilarion Dan la TVR 1

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns