RSS
TwitterFacebookPinterest

La Iași s-a răsturnat cutia cu maimuțe: Ludovic Orban și Rareș Bogdan culegeau scamele de pe sacoul lui Iohannis

Episod deosebit de grețos pe scena din Piața Unirii din Iași: Rareș Bogdan și cu Ludovic Orban culegeau scamele (confetti) de pe sacoul lui Iohannis, în timp ce primata prezidențială se chinuia pas cu pas să spună… nimic.

Momente de o rară slugărnicie pe scena politică românească: cu toate că președintele României nici nu ar fi avut ce să caute la un miting electoral, fie el chiar și al partidului care l-a propus pentru alegerile prezidențiale, încalcând așadar în continuare cu nesimțire Constituția Țării și făcând un partizanat politic grețos, liderii liberali nu doar că nu i-au spus că nu are ce căuta acolo și că încalcă astfel Constituția României, ci chiar s-au apucat de “deparazitarea” sacoului lui Iohannis.

apiland.ro

“Preşedintele României veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice. În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate. (Articolul 80 – Constituţia României)” – presidency.ro

Ori el este în fruntea protestelor de stradă și face partizanat politic, fiind pe parcursul întregului mandat mai mereu în campanie electorală pentru opoziție.

Ludovic Orban și Rareș Bogdan se întrec în slugărnicie, în încercarea de a-i curăța de scame sacoul lui Klaus Iohannis, Foto: youtube

Ludovic Orban și Rareș Bogdan se întrec în slugărnicie, în încercarea de a-i curăța de scame sacoul lui Klaus Iohannis. Ba mai vine și Rareș Bogdan să ne spună că poza sa în care își demonstrează în mod deosebit de evident slugărnicia față de Angela Merkel nu este o umilire publică așa cum a interpretat o țară întreagă, ci e dovadă de diplomație și respect “ca orice român si european educat” pentru “Doamna de Fier a Europei”.

Rareș Bodan ploconindu-se în fața Angelei Merkel, Foto: facebook.com/Rares.I.Bogdan

Dragă Rareș, pentru un asemenea gest nici măcar nu era nevoie să te ridici pe două picioare, puteai să stai normal… în patru.

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atareContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]