libris.ro

Aurelian Pavelescu: Iohannis instigă la război civil în România! Ce face SRI?

” D-LE IOHANNIS, DVS. NU FACEȚI CAMPANIE, CI INSTIGAȚI LA RĂZBOI CIVIL ÎN ROMÂNIA! ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ FIȚI EUROPEAN? CE FACE SRI?

Mesajele de campanie electorală ale PNL și USR-PLUS, coordonate de Klaus Iohannis în mod asumat, sunt, de fapt, mesaje de instigare la insurgență împotriva ordinii constituționale. ”În democrație, hoții stau la pușcărie” și penalii, corupții, ”scursurile” etc. sunt sloganurile oficiale. De când partidele politice și politicenii hotărăsc cine este hoț, corupt și penal într-o democrație? De când partidele și șeful statului au ajuns să se constituie în tribunale ale poporului, să-i judece și să-i condamne pe adversarii politici la pușcărie, cerând pentru asta votul cetățenilor?

Așa au făcut bolșevicii și fascistii, istoria este martoră. Așa s-au născut pogromurile, acestea au fost cauza și ideologia gulagului, cărora au căzut victime zeci de milioane de oameni. A stabili cine este ”vinovat” și ”dușman” al poporului, a demoniza acea entitate și a asmuți populația la violență împotriva aceleia. Mecanism foarte simplu și deosebit de eficient. Această propagandă se aplică și azi: oricine nu este cu Klaus Iohannis și clica lui este împotriva poporului și trebuie exterminat – băgat la pușcărie și scos din societate – prin violență legitimată cu votul poporului manipulat prin ură. Ținta generică? PSD, partidul de guvernământ. Ei nu mai sunt nici măcar români – toții pesediștii la un loc, nediferențiat, trebuie exterminați.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Dar nu doriți, tot voi, justiție independentă? Ce nevoie mai aveți de ea dacă, luând votul națiunii, cum credeți, puteți să treceți la execuții sumare pe stadioane? Sau cumva, dacă nu-i mai puteți folosi pe procurorii și judecătorii conduși de serviciile secrete, ați trecut la planul B, al eliminării prin tribunalele populare ale PNL, USR-PLUS?

Nu este vorba doar despre sloganuri. Iată, liderii PSD, în special, sunt atacați în mod organizat, pe stradă, de bande care acționează deschis sub autoritatea lui Klaus Iohannis, a mesajelor lui de instigare la război civil!

PNȚCD vă transmite să nu mai instigați populația la război civil, la ură și violență, pentru că încălcați Constituția și democrația în toate dimensiunile ei. PNȚCD nu apără PSD, ci cu mult mai mult, principiile democrației pe care le-ați încălcat, fascizând națiunea!

Ce face SRI, d-le Hellvig? Ce analize și rapoarte aveți de la Divizia pentru Apărarea Constituției? Din câte se vede, v-ați întors împotriva suveranității poporului și a Constituției, punându-vă în slujba ideologiei totalitare a violenței! Pare că nu sunteți numai pasivi, ci complici, faptele voastre vă condamnă: voi ați semnat și ați pus în operă Protocoalele secrete și poliția politică. Ați citit vreodată legea securității naționale, cunoașteți obligațiile pe care le aveți și pentru care sunteți plătiți de cetățeni să apărați democrația?”, a scris Aurelian Pavelescu pe facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info