RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Studenții ieșeni de la T.U.Iasi Racing Team, o prezență inedită de Ziua Tatălui

Potrivit legii adoptate de Guvernul României în anul 2009, în România este sărbătorită Ziua Tatălui în cea de-a doua duminică a lunii mai. Astfel, duminică, 12 mai 2019, în Parcul Copou din Iași a avut loc un eveniment intitulat “Alo!Tata!E ziua ta!”, organizat de către Harmony Cafe Iași și având ca parteneri Primăria Municipiului Iași, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Iaşi, I.S.U.J. Iaşi – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al jud. Iaşi, Poliția Locală Iași, Karate Risei, Lumea Copiilor Valea Adanca, Palatul Copiilor Iasi,
Scoala Bel Art Iasi-dans, arta, sport, Lemnino și Micii Exploratori.

Printre cei invitați să participe la acest eveniment s-au numărat și cei din echipa T.U.Iasi Racing Team, o echipă ce a luat naștere în anul 2011 în incinta Facultății de Mecanică din Iași și care a reușit să construiască 6 monoposturi de Formula Student și are la activ 7 competiții internaționale.

apiland.ro
Studenții ieșeni de la T.U.Iasi Racing Team, o prezență inedită de Ziua Tatălui

Cine sunt și cum se prezintă cei de la T.U.Iasi Racing Team: “Suntem o echipă care vrea și care crede că poate reprezenta România la cel mai înalt nivel într-o competiție internațională – Formula Student. Vrem să dovedim că mașina de curse proiectată și construită de noi poate concura cu echipe de renumite universități tehnice din Europa și din întreaga lume. TUIași Racing înseamnă studenți din diferite domenii (inginerie mecanică, inginerie economică, construcții de mașini, autovehicule etc.), unite în efortul de a proiecta, executa și a concura ca o echipă cu o mașină de curse cu o singură șansă la o serie de statice și dinamice, prin participarea la evenimente internaționale organizate de IMechE și SAE International. Proiectul nostru funcționează ca o mică afacere unde elevii sunt instruiți în abilități de leadership, inginerie și management de proiect. “, așa își descriu proiectul lor pe facebook cei din echipa T.U.Iasi Racing Team.

Studenții ieșeni de la T.U.Iasi Racing Team, o prezență inedită de Ziua Tatălui

Duminică, 12 mai a.c., cei din T.U.Iasi Racing Team au avut ocazia să-și expună unul dintre monoposturile lor la evenimentul ALO! TATA!, mai ales spre încântarea celor mici care n-au ratat ocazia să probeze cum le-ar sta la volanul mașinii construite de către studenții ieșeni, prilej și pentru părinți să imortalizeze niște amintiri unice cu odraslele lor.

“Suntem deschişi să vă răspundem tuturor curiozităţilor în Parcul Copou, monopostul nostru fiind expus la evenimentul ALO! TATA! Mulţumim pentru invitaţie şi susţinere. #tuiasiracing”, au scris pe facebook cei de la T.U.Iasi Racing TeamContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]