Studenții ieșeni de la T.U.Iasi Racing Team, o prezență inedită de Ziua Tatălui

Printre cei invitați să participe la acest eveniment s-au numărat și cei din echipa T.U.Iasi Racing Team, o echipă ce a luat naștere în anul 2011 în incinta Facultății de Mecanică din Iași și care a reușit să construiască 6 monoposturi de Formula Student și are la activ 7 competiții internaționale.

Potrivit legii adoptate de Guvernul României în anul 2009, în România este sărbătorită Ziua Tatălui în cea de-a doua duminică a lunii mai. Astfel, duminică, 12 mai 2019, în Parcul Copou din Iași a avut loc un eveniment intitulat “Alo!Tata!E ziua ta!”, organizat de către Harmony Cafe Iași și având ca parteneri Primăria Municipiului Iași, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Iaşi, I.S.U.J. Iaşi – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al jud. Iaşi, Poliția Locală Iași, Karate Risei, Lumea Copiilor Valea Adanca, Palatul Copiilor Iasi,
Scoala Bel Art Iasi-dans, arta, sport, Lemnino și Micii Exploratori.

Printre cei invitați să participe la acest eveniment s-au numărat și cei din echipa T.U.Iasi Racing Team, o echipă ce a luat naștere în anul 2011 în incinta Facultății de Mecanică din Iași și care a reușit să construiască 6 monoposturi de Formula Student și are la activ 7 competiții internaționale.

Studenții ieșeni de la T.U.Iasi Racing Team, o prezență inedită de Ziua Tatălui

Cine sunt și cum se prezintă cei de la T.U.Iasi Racing Team: “Suntem o echipă care vrea și care crede că poate reprezenta România la cel mai înalt nivel într-o competiție internațională – Formula Student. Vrem să dovedim că mașina de curse proiectată și construită de noi poate concura cu echipe de renumite universități tehnice din Europa și din întreaga lume. TUIași Racing înseamnă studenți din diferite domenii (inginerie mecanică, inginerie economică, construcții de mașini, autovehicule etc.), unite în efortul de a proiecta, executa și a concura ca o echipă cu o mașină de curse cu o singură șansă la o serie de statice și dinamice, prin participarea la evenimente internaționale organizate de IMechE și SAE International. Proiectul nostru funcționează ca o mică afacere unde elevii sunt instruiți în abilități de leadership, inginerie și management de proiect. “, așa își descriu proiectul lor pe facebook cei din echipa T.U.Iasi Racing Team.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro
Studenții ieșeni de la T.U.Iasi Racing Team, o prezență inedită de Ziua Tatălui

Duminică, 12 mai a.c., cei din T.U.Iasi Racing Team au avut ocazia să-și expună unul dintre monoposturile lor la evenimentul ALO! TATA!, mai ales spre încântarea celor mici care n-au ratat ocazia să probeze cum le-ar sta la volanul mașinii construite de către studenții ieșeni, prilej și pentru părinți să imortalizeze niște amintiri unice cu odraslele lor.

“Suntem deschişi să vă răspundem tuturor curiozităţilor în Parcul Copou, monopostul nostru fiind expus la evenimentul ALO! TATA! Mulţumim pentru invitaţie şi susţinere. #tuiasiracing”, au scris pe facebook cei de la T.U.Iasi Racing Team

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Ziua Tatălui la Iași, un succes peste așteptările organizatorilor: activități în aer liber, cursuri de pictură, meșteșugărit

mar mai 14 , 2019
Toate astrele s-au aliniat în acest an pentru reușita evenimentului “Alo!Tata!E ziua ta!” din Parcul Copou din Iași. Pe lângă vremea frumoasă, organizatori de excepție, sponsori și parteneri de nădejde, și un număr impresionant de instituții și-au dat mâna cu organizatori pentru succesul acestui eveniment.

Poate vă place și:

libris.ro