Ziua Tatălui la Iași, un succes peste așteptările organizatorilor: activități în aer liber, cursuri de pictură, meșteșugărit

Toate astrele s-au aliniat în acest an pentru reușita evenimentului “Alo!Tata!E ziua ta!” din Parcul Copou din Iași. Pe lângă vremea frumoasă, organizatori de excepție, sponsori și parteneri de nădejde, și un număr impresionant de instituții și-au dat mâna cu organizatori pentru succesul acestui eveniment.

Toate astrele s-au aliniat în acest an pentru reușita evenimentului  “Alo!Tata!E ziua ta!” din Parcul Copou din Iași. Pe lângă vremea frumoasă, organizatori de excepție, sponsori și parteneri de nădejde, și un număr impresionant de instituții și-au dat mâna cu organizatori pentru succesul acestui eveniment.

Potrivit legii adoptate de Guvernul României în anul 2009, în România este sărbătorită Ziua Tatălui în cea de-a doua duminică a lunii mai. Astfel, duminică, 12 mai 2019, în Parcul Copou din Iași a avut loc un eveniment intitulat “Alo!Tata!E ziua ta!”, organizat de către Harmony Cafe Iași și având ca parteneri Primăria Municipiului Iași, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Iaşi, I.S.U.J. Iaşi – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al jud. Iaşi, Poliția Locală Iași, Karate Risei, Lumea Copiilor Valea Adanca, Palatul Copiilor Iasi, 
Scoala Bel Art Iasi-dans, arta, sport, Lemnino și Micii Exploratori.

I.S.U.J. Iaşi – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al jud. Iaşi

De la expoziții de mașini, la prezentarea echipamentelor de jandarmi, pompieri sau poliție locală, cursuri de pictură, de meșteșugărit, activități în aer liber, sport, până la inițierea în acordarea măsurilor de prim ajutor în caz de accident, copiii au avut parte de o gamă foarte variată de activități pe care le-au putut desfășura în Parcul Copou din Iași împreună cu tații lor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro
Expoziție de mașini în Parcul Copou din Iași
I.S.U.J. Iaşi – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al jud. Iaşi

Paramedicii de la I.S.U.J. Iaşi – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al jud. Iaşi i-au inițiat pe ieșeni în acordarea măsurilor de prim ajutor pentru răniți sau pentru victimele unor accidente.

Cursuri de meșteșugărit acordate în Parcul Copou din Iași

Nu s-a uitat nici de simțul estetic al celor mici, fiind organizate ateliere de pictură în aer liber pentru doritori.

Nu s-a uitat nici de simțul estetic al celor mici, fiind organizate ateliere de pictură în aer liber pentru doritori.

De asemenea, cei de la Poliția Locală Iași, într-o avanpremieră a Zilei Poliției Locale care se apropie cu pași repezi (n.r. 21 mai), i-au încântat pe copii și nu numai cu echipajul de poliție călare, cât și cu prezentarea echipamentelor și mijloacelor mobile pe care le au în dotare.

Poliția Locală IAȘI

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

GEORGE SIMION: ROMÂNIA ARE NEVOIE DE UN PROIECT DE ȚARĂ

mar mai 14 , 2019
Candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion consideră că partidele politice nu au proiect de țară și nu își doresc nimic pentru România. George Simion susține că după aderarea la NATO și la Uniunea Europeană, România are nevoie de un nou proiect de țară. „Reîntregirea națională trebuie să fie următorul […]

Poate vă place și:

libris.ro