Ploaia care ne-a UNIT: „Românii fără hotare”

Sâmbătă, 18 mai 2019, a avut loc în Piața Unirii din Iași, începând cu ora 16:00, concertul intitulat “Scrisoare pentru România Mare” susținut de către Ion Paladi.

Deși a plouat destul de tare la Iași, asistența din Piața Unirii nu doar că nu s-a împuținat ci chiar a tot crescut treptat până la sfârșitul concertului. Ba chiar cuprinși de euforia momentului, un grup de tineri s-a prins într-o horă în plină ploaie în fața Hotelului Traian din Iași.

Ion Paladi, interpretul basaraben de muzică populară, a fost ieri vedeta principală a concertului “Scrisoare pentru România Mare” din Piața Unirii din Iași. Deși organizatorii erau cât pe ce să anuleze concertul din cauza ploii, acesta totuși s-a ținut, mai mult pentru publicul numeros prezent în ciuda condițiilor meteo nefavorabile.

Hotelul Traian din Iași, concertul “Scrisoare pentru România Mare”

„Să facem România Mare, Românii fără hotare!”, așa au sunat câteva dintre versurile rostite de către Ion Paladi

Nici măcar ploaia n-a izbutit să-i îndepărteze din Piața Unirii pe ieșeni sâmbătă, 18 mai a.c., de la concertul “Scrisoare pentru România Mare”. Deși ploaia în loc să se poticnească mai tare s-a întețit, ieșenii nu doar că au stat în ploaie până la sfârșitul concertului, ba chiar pe parcursul acestuia asistența tot s-a mărit treptat până la un număr de necrezut pentru o asemenea vreme.

18 Mai 2019, concertul “Scrisoare pentru România Mare” din Piața Unirii din Iași
Ploaia care ne-a UNIT: "Românii fără hotare"
Ploaia care ne-a UNIT: „Românii fără hotare”

Atât la începutul concertului, cât și la sfârșitul acestuia, interpretul basaraben de muzică populară Ion Paladi a făcut poze cu fanii săi prezenți la concert.

Ion Paldai, concertul “Scrisoare pentru România Mare” din Piața Unirii din Iași

La concert au fost prezenți și reprezentanți ai Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei.

Reprezentanți ai Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei
Reprezentanți ai Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns