Ploaia care ne-a UNIT: “Românii fără hotare”

Sâmbătă, 18 mai 2019, a avut loc în Piața Unirii din Iași, începând cu ora 16:00, concertul intitulat “Scrisoare pentru România Mare” susținut de către Ion Paladi.

Deși a plouat destul de tare la Iași, asistența din Piața Unirii nu doar că nu s-a împuținat ci chiar a tot crescut treptat până la sfârșitul concertului. Ba chiar cuprinși de euforia momentului, un grup de tineri s-a prins într-o horă în plină ploaie în fața Hotelului Traian din Iași.

Ion Paladi, interpretul basaraben de muzică populară, a fost ieri vedeta principală a concertului “Scrisoare pentru România Mare” din Piața Unirii din Iași. Deși organizatorii erau cât pe ce să anuleze concertul din cauza ploii, acesta totuși s-a ținut, mai mult pentru publicul numeros prezent în ciuda condițiilor meteo nefavorabile.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro
Hotelul Traian din Iași, concertul “Scrisoare pentru România Mare”

“Să facem România Mare, Românii fără hotare!”, așa au sunat câteva dintre versurile rostite de către Ion Paladi

Nici măcar ploaia n-a izbutit să-i îndepărteze din Piața Unirii pe ieșeni sâmbătă, 18 mai a.c., de la concertul “Scrisoare pentru România Mare”. Deși ploaia în loc să se poticnească mai tare s-a întețit, ieșenii nu doar că au stat în ploaie până la sfârșitul concertului, ba chiar pe parcursul acestuia asistența tot s-a mărit treptat până la un număr de necrezut pentru o asemenea vreme.

18 Mai 2019, concertul “Scrisoare pentru România Mare” din Piața Unirii din Iași
Ploaia care ne-a UNIT: "Românii fără hotare"
Ploaia care ne-a UNIT: “Românii fără hotare”

Atât la începutul concertului, cât și la sfârșitul acestuia, interpretul basaraben de muzică populară Ion Paladi a făcut poze cu fanii săi prezenți la concert.

Ion Paldai, concertul “Scrisoare pentru România Mare” din Piața Unirii din Iași

La concert au fost prezenți și reprezentanți ai Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei.

Reprezentanți ai Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei
Reprezentanți ai Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Poliția în alertă la Iași: rockeri cu un "comportament ciudat" la festivalul Rock'N'Iasi

Dum mai 19 , 2019
Mai multe echipaje de poliție au fost mobilizate în Iași pentru festivalul Rock‘N‘Iasi ce are loc în aceste zile în fața Casei de cultură a studenților din Iași. Evenimentul este organizat chiar lângă parcarea din fața Casei studenților și sensul giratoriu din Fundație. Rockerii care vor să intre la concert […]

Poate vă place și:

libris.ro