Poliția în alertă la Iași: rockeri cu un „comportament ciudat” la festivalul Rock’N’Iasi

Mai multe echipaje de poliție au fost mobilizate în Iași pentru festivalul RockNIasi ce are loc în aceste zile în fața Casei de cultură a studenților din Iași. Evenimentul este organizat chiar lângă parcarea din fața Casei studenților și sensul giratoriu din Fundație.

Rockerii care vor să intre la concert trebuie să plătească 10 lei, iar pentru această sumă primesc un cupon cu care își pot achizționa două doze de bere. Așadar, muzică și alcool. O combinație care-i ține în alertă atât pe polițiști cât și pe autoritățile lor cale.

Festivalul Rock’N’Iasi din fața Casei studenților din Iași

Manifestarea este finanțată de către Primăria Iași și Ministerul Tineretului.

„ROCK’N’IASI este un festival de muzica in plina ascensiune pe scena romaneasca.
Istoria sa a inceput in vara anului 2007, cand au urcat pe scena festivalului 40 de trupe din Romania si Europa, avand ca invitati speciali trupa: FLESHGORE ( Ungaria).”, așa își descriu organizatorii festivalul pe pagina lor de facebook (facebook.com/pg/rniasi)

Poliția în alertă la Iași: rockeri cu un „comportament ciudat” la festivalul Rock’N’Iasi

Combinația dintre alcool și muzică euforică nu-i prea încântă pe cei care trebuie să aibă grijă ca tinerii care consumă alcool să nu fie loviți accidental de mașini dacă ies în stradă, mai ales că evenimentul are loc fix în apropierea sensului giratoriu.

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns