Mihai Tîrnoveanu: „Acest român este acum ținta principală a UDMR! Presiunea asupra lui este fantastică”

„Alertă pe toată LINIA! Distribuiți masiv pe toate căile acest mesaj de UNITATE ROMÂNEASCĂ! 

Suntem alături de Constantin Toma, primarul orașului Dărmănești, omul care ridicat 52 de Cruci si un Monument, Eroilor Români din Cimitirul Internațional de la Valea Uzului! Facem un Scut viu în jurul Crucilor dacă cineva va vrea să le dărâme! Suntem UNIȚI în jurul lui Constantin Toma

Acest român este acum ținta principală a UDMR! Presiunea asupra lui este fantastică. UDMR a rupt alianța cu partidele de guvernare, condiția reluării acestei alianțe fiind DĂRÂMAREA CRUCILOR si pedepsirea primarului din Dărmănești. Dacă politicenii nu vor vedea că acest om are o susținere masivă din partea noastră, a oamenilor simpli si a organizațiilor care merg pe Linia Națională, cererea UDMR se va pune în aplicare. Presiunea noastră trebuie să fie mai mare decât cea exercitată de UDMR.

Pe lângă participarea masivă la Ziua Eroilor de la Valea Uzului, de Înălțarea Domnului, Ziua Eroilor, 6 iunie, ora 17, Cimitirul Internațional Valea Uzului, luăm la modul cel mai serios în calcul si organizarea unui marș si miting la Bucuresti cu participarea tuturor organizațiilor care susțin Identitatea Românească.

Eroii noștri nu sunt singuri, românii care luptă pentru Neam nu sunt singuri!Nicicând nu vom lăsa un român adevărat care face într-adevăr ceva pentru Țara lui de izbeliște. Suntem aici!
Cu Dumnezeu înainte, frate Constantin Toma, nu te lăsa, suntem cu tine si suntem MULȚI!”

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Mihai Tirnoveanu

Mihai Tirnoveanu

Doctor Președintele Asociației Calea Neamului Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș

Lasă un răspuns