RSS

Ecaterina Teodoroiu, omagiată la…

Asociația culturală …

Supliment al revistei MAGAZIN CR…

Noul număr al suplim…

De ce Eminescu de Ziua Culturii …

de Claudiu Dumitrach…

Echipa nostră de la Târgu-Jiu a …

Biserica “Izvorul Tă…

Ecaterina Teodoroiu sărbătorită …

Se împlinesc în aces…

Glasul.info din nou cenzurat dup…

Fandel Mihai, redact…

15 ianuarie 2022, a X-a ediție a…

Începând cu ora 12.0…

CERERE DE DEMISIE A CELOR RĂSPUN…

CĂTRE: Membrii Guver…

Discriminare etnică îndreptată î…

Doar plățile indemni…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Laurian Stănchescu: “Vă trimit mesaje de un an de zile să apărați drepturile postume ale lui AVRAM IANCU, declarat EROU AL NAȚIUNII ROMÂNE”

Print Friendly, PDF & Email

“Doamna Premier, cum vă onorați morții din familie? Cu chiote și manele la morminte?

Nu mai mințiți că sunteți om de dialog, vă trimit mesaje de un an de zile să apărați drepturile postume ale lui AVRAM IANCU, declarat EROU AL NAȚIUNII ROMÂNE. Cu bună știință, sadism și perfidie politică… dezonorați memoria Cristosului Transilvaniei, îngropați numele sfânt al Crăișorului în festivisme derizorii, îi sfidați amintirea punând bâlciuri în ziua comemorării morții sale.

Voi aduceți lăutari și trageți chiote când faceți parastasul părinților, întindeți mese pentru petrecăreți și încingeți hore la mormântul lor? Aveți discursuri frivole când aprindeți părinților lumânări la căpătâi? Le pângăriți și le batjocoriți amintirea afumând mormântul părinților cu fum de mici și de fleici, le mângâiați crucea în sunetul țambalelor? Așa se petrece celebrarea la Țebea a martirului românismului, Avram Iancu…!

Nu vă doresc să mă întâlniți la Țebea, nu sunt din gașca voastră de hoți, delicvenți și pușcăriași, stați departe de mormântul Eroului Național, deja se lovesc pietrele care aprind scânteia.

Denunț public crima Guvernului la adresa Eroului Națiunii Române, denunț Prefectura și Consiliul Județean Hunedoara pentru complicitate la asasinarea memoriei sacre a Cristosului Transilvaniei, Avram Iancu! Pentru acest lucru îi voi acționa în judecată la instanțele internaționale și îi voi denunța pentru încălcarea uzanțelor din Legea Avram Iancu promulgată de Președintele României.

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist, autorul proiectului din Parlament, Avram Iancu, Erou al Națiunii Române.

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Switch to mobile version