Laurian Stănchescu: „Vă trimit mesaje de un an de zile să apărați drepturile postume ale lui AVRAM IANCU, declarat EROU AL NAȚIUNII ROMÂNE”

„Doamna Premier, cum vă onorați morții din familie? Cu chiote și manele la morminte?

Nu mai mințiți că sunteți om de dialog, vă trimit mesaje de un an de zile să apărați drepturile postume ale lui AVRAM IANCU, declarat EROU AL NAȚIUNII ROMÂNE. Cu bună știință, sadism și perfidie politică… dezonorați memoria Cristosului Transilvaniei, îngropați numele sfânt al Crăișorului în festivisme derizorii, îi sfidați amintirea punând bâlciuri în ziua comemorării morții sale.

Voi aduceți lăutari și trageți chiote când faceți parastasul părinților, întindeți mese pentru petrecăreți și încingeți hore la mormântul lor? Aveți discursuri frivole când aprindeți părinților lumânări la căpătâi? Le pângăriți și le batjocoriți amintirea afumând mormântul părinților cu fum de mici și de fleici, le mângâiați crucea în sunetul țambalelor? Așa se petrece celebrarea la Țebea a martirului românismului, Avram Iancu…!

Nu vă doresc să mă întâlniți la Țebea, nu sunt din gașca voastră de hoți, delicvenți și pușcăriași, stați departe de mormântul Eroului Național, deja se lovesc pietrele care aprind scânteia.

Denunț public crima Guvernului la adresa Eroului Națiunii Române, denunț Prefectura și Consiliul Județean Hunedoara pentru complicitate la asasinarea memoriei sacre a Cristosului Transilvaniei, Avram Iancu! Pentru acest lucru îi voi acționa în judecată la instanțele internaționale și îi voi denunța pentru încălcarea uzanțelor din Legea Avram Iancu promulgată de Președintele României.

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist, autorul proiectului din Parlament, Avram Iancu, Erou al Națiunii Române.

Laurian Stănchescu

Laurian Stănchescu

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.

Lasă un răspuns