RSS

E mai bine fără creștinism cultu…

  Vorbim despre creșt…

(VIDEO) Senatorul Diana Iovanovi…

Activitatea senatorul…

Măsuri de ultimă oră date de man…

  Supărați că numărul…

Până unde poate să meargă impert…

  Președintele Români…

Ți-ai întrebat deputații din jud…

Ți-ai întrebat deputa…

SUNT o "spurcăciune ORTODOXĂ"!!!

SUNT o "spurcăciune…

De 4 ani, Centrul „Sfânta Alexan…

„Copiii sunt dulci ca…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Țară fără stăpân: oficial al statului român, plătit din banii românilor, împarte pliante cu Viktor Orban

Print Friendly, PDF & Email

Imagini scandaloase cu un demnitar al statului român care îi face propagandă electorală premierului Ungariei, Viktor Orban, au fost publicate de către un ziar local de pe granița de Nord-Vest a României. Unde? La Carei! Acolo unde plăcile cu însemnele oficiale ale statului român au fost date jos și înlocuite cu niște plăci negre în variantă trilingvă.

“Un demnitar al statului român, plătit în consecință, bate la ușa caselor careienilor și împarte în plină campanie electorală scrisorile premierului  Ungariei. Este vorba de primarul Kovacs, cel care refuză pe domeniul public catarg cu tricolor românesc afirmând….,,nu provocați maghiarii,,. “, scrie Buletin de Carei

Imaginile publicate de către Buletin de Carei nu lasă nicio urmă de îndoială: primarul UDMR din localitate umblă de la casă la casă împărțind pliante electorale și făcându-i propagandă lui Viktor Orban.

Țară fără stăpân: oficial al statului român, plătit din banii românilor, împarte pliante cu Viktor Orban
Țară fără stăpân: oficial al statului român, plătit din banii românilor, împarte pliante cu Viktor Orban

E destul limpede din imaginile de mai sus, că pe pliantele sau broșurile aruncate pe jos, este chipul prim ministrului Ungariei, Viktor Orban. Pe pagina fostului consilier personal al primarului din Carei pot fi văzute mai multe imagini cu primarul Kovacs Eugen în plină acțiune, împărțind aceste pliante electorale.

Deși pe pliantele lor pentru alegerile europalamentare cei de la UDMR specifică faptul că își doresc să aibă dreptul de a folosi limba maternă, în unele localități tocmai UDMR-ul le blochează etnicilor români accesul la învățământ în limba maternă, făcând presiuni pentru a se înființa doar clase în limba maghiară acolo unde maghiarii reprezintă populație majoritară în localități. Se întâmplă asta în Harghita, Covasna, la Carei, și prin alte locuri din țară.

Maghiarii din Transilvania sunt speriați de către propagandiștii UDMR-ului cu mesaje din care reiese că europarlamentarii români se vor “exprima împotriva maghiarilor” de la Bruxelles și că doar ei, cei de la UDMR, au capacitatea de a lupta “împotriva dușmanilor maghiarilor”.

Din pliantele împărțite de către UDMR-iști prin orașele din Transilvania, reiese că UDMR-ul ar fi purtat și poartă încă un soi de război economic împotriva guvernului de la București (!?).

“Nu putem permite ca banii alocați din fondurile cuvenite României să fie cheltuiți de guvernul din București”, afirmă propaganda UDMR

Dacă nu i-am cunoaște mai bine, am spune că UDMR-iștii sunt naivi, înșirând o serie de banalități pe post de promisiuni electorale. Însă la o privire obiectivă, se observă foarte clar strategia lor de a obține iarăși voturi prin instigare pe criterii etnice între maghiari și români.

Dar de departe cel mai revoltător este să vezi imagini cu un oficial al statului român, plătit din banii românilor, care merge din casă în casă și împarte prin Carei scrisori electorale cu Viktor Orban, premierul Ungariei!

Galerie Foto:

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info