RSS
TwitterFacebookPinterest

Prin toată Europa au câștigat naționaliștii, pe când noi ne afundăm și mai tare în mizerie!

Deși prin alte țări europene, Franța, Italia, Polonia, Ungaria, mai nou chiar și Grecia etc, partidele naționaliste recâștigă sau își mențin puterea politică, în România e șocant să vezi însă că au fost votați tocmai cei mai înverșunați antiromâni. Sincer, e dureros să vezi tocmai oamenii care au vorbit cel mai des împotriva României, că te vor “reprezenta” în Parlamentul European. Ce-i drept, românii nici nu prea au avut ce alege, dar au făcut în cele din urmă poate alegerea cea mai rea, cea mai neinspirată.

Nu știm cum se face, dar România este iarăși defazată de ceea ce se întâmplă în restul Europei, de parcă noi n-am fi deloc stăpâni pe soarta noastra. Dacă francezii, italienii, polonezii, ungurii, grecii, etc au hotărât sa ia taurul de coarne și să-și apere interesele naționale, noi ne afundăm în mizeria progresismului și a corectitudinii politice, votând ca reprezentanți în Parlamentul European cele mai mizerabile specimene de pe scena politică din România.

Un referendum absolut mizerabil ca și inițiatorul de altfel, cu violarea confidențialității votului ca pe vremea bolșevicilor! Stratagema unui referendum călare peste alegerile europarlamentare a funcționat, însă a lăsat multora dintre români un gust amar, amintind de vremurile de tristă amintire, de alegerile falsificate din 1946 de către bolșevici, atunci când cei care nu votau “cu soarele” erau însemnați și supuși oprobriului societății socialiste, “multilateral dezvoltate”.

apiland.ro

La aceste alegeri s-a întâmplat ceva deosebit de revoltător și absolut mizerabil: alegătorii care aveau o anumită opțiune politică sau ideologică erau devoalați celor din jur prin simplul fapt dacă ridicau un singur formular de vot, pentru alegerile europarlamentare, sau pe toate trei, votând astfel și pentru referendum.

A fost violat deci secretul votului! Vă puteți imagina ce înseamnă asta într-o localitate mică în care toată lumea se cunoaște cu toată lumea? Absolut mizerabil, precum și inițiatorul acestui mizerabil act antidemocratic, antidemocratic prin suprapunerea lui cu alegerile europarlamentare! Referendumul nu trebuia să aibă loc în aceeași zi cu alegerile europarlamentare, sau măcar nu trebuia să aibă loc în aceeași încăpere cu alegerile europarlamentare. Considerăm că aceste alegeri au fost viciate și fraudate printr-o presiune nedemocratică asupra alegătorilor. O mizerie de tip bolșevic!Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]