RSS
TwitterFacebookPinterest

Camelia Smicală: “România a votat pentru a doua oară împotriva familiei tradiționale, a credinței și a bunului simț”

Cazul doctoriței Smicală a stârnit atât în România cât și printre românii din diaspora, o reacție de solidaritate nemaiîntâlnită până la acel moment în societatea românească. Români din diferite medii sociale, cu ideologii și simpatii politice diferite, cu religii diferite, au venit în sprijinul Cameliei Smicală, ai cărei copii erau deținuți într-un mod total abuziv în cadrul așa zisului “sistem de protecție a copilului din Finlanda”.

Atât după referendumul pentru familie cât și acum după aceste alegeri europarlamentare și acest infect referendum suprapus samavolnic peste alegerile europarlamentare, parcă înadins pentru a devoala și compromite votul confidențial al românilor, Camelia Smicală s-a arătat dezamăgită de opțiunile de vot ale românilor.

apiland.ro

România a votat pentru a doua oară împotriva familiei tradiționale, a credinței și a bunului simț. Dintre cele două variante de mai jos, România a votat-o pe cea de-a doua.
Urmează Legalizarea parteneriatului civil, educația sexuală forțată in scoli, vaccinarea obligatorie și imigrația forțată. Menționez că nu sunt rasistă de nici un fel. Am îngrijit de 23 de ani în același mod, de la copii, la homosexuali și criminali. Problema cu acest vot este că adulții au votat și toți copiii vor plăti votul lor.
De acum încolo, Dumnezeu cu mila! România, rest in peace! Ura a învins și te-a învins”, a scris Camelia Smicală pe facebook Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]