Devine și PSD-ul o cocină progresistă?

Nici bine nu a trecut anunțul public legat de mazilirea liderului PSD, căci ambasadorul lui George Soros la București (n.r. nicidecum al SUA), Hans Klemm, a și făcut primii pași pentru preluarea controlului asupra întregii scene politice din România.

Momentul este surprins și de către deputatul PSD Liviu Pleșoianu, care comentează vizibil enervat de poza făcută de către Ana Birchall, ministrul interimar al Justiției, împreună cu ambasadorul Hans Klemm.

„Codrin mazilit și Birchall la „Justiție”… Lămuritor. Lămuritoare și poza abia urcată pe Facebook de însăși Birchall. Să vă voteze Ponta mâine noul președinte al Camerei Deputaților!  …#DERUTAȚILOR!”, a scris deputatul PSD Liviu Pleșoianu pe facebook

Devine și PSD-ul o cocină progresistă?, Foto: facebook.com/liviu.plesoianu

Așa cum o arată până și o hartă a partidelor suveraniste din Europa publicată în cotidianul francez Le Monde, se poate observa că doar românii nu-și apără interesele naționale din întreaga Europă. Ca de obicei, coloniile nu au dreptul de a avea reprezentanți care să le apere drepturile… Trist și rușinos în egală măsură! Doar România nu contează în Europa! Treziți-vă frați români, că ați dormit destul!

Harta partidelor suveraniste din UE, Foto: captură lemonde.fr

Așa cum bine a observat și Liviu Pleșoianu, vremurile de tristă amintire cu Augustini Lazări și Codruțe Kovesi nu vor apune prea curând în România, cel puțin nu câtă vreme românii nu mai sunt deloc stăpâni pe propriile lor destine, și nu vor avea o justiție cu adevărat independentă.

Îngrijorarea cea mai mare este însă că întreg spectrul politic din România va deveni o imensă cocină progresistă, gata oricând să satisfacă ordinele venite în colonie din diferite direcții și repere geografice de pe glob…

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns