RSS
TwitterFacebookPinterest

După război, sunt răsplătiți trădătorii: Ana Birchall, în cărți pentru funcția de ambasador al Romaniei la Washington

Aparatul de propagandă din presă al sistemului susține că Ana Birchall este propusă pentru a-l înlocui pe George Maior din funcția de ambasador al Romaniei la Washington. Avem confirmarea așadar că toate notele de plată se plătesc în cele din urmă într-o formă sau în alta?

“Ana Birchall ar putea deveni ambasador al Romaniei la Washington. Iohannis il schimba pe George Maior”, scrie aktual24.ro

Foto: captură Facebook/ aktual24.ro
Foto: captură Facebook/ aktual24.ro

Șochează până la cote foarte înalte și naturalețea cu care au adoptat-o rezistenții și TFL-iștii pe Ana Birchall, scăldând-o în laude și aprecieri, mai ceva ca pe Elena Ceaușescu, de zici că s-au apucat băieții iarăși de promovat cultul personalității pentru anumiți papagali de pe scena politiă din România.

apiland.ro

Acțiunile din ce în ce mai ciudate ale fostei PSD-iste împotriva propriului său partid își găsesc acum niște explicații perfect plauzibile. Ce promisiuni au mânat-o în luptă împotriva foștilor săi colegi? În afara numirii sale samavolnice la Ministerul Justiției, cu largul concurs al trepădușului proaspăt plecat de la ambsada americană de la București, Ana Birchall avea deja conexiuni și pârghii adânci în rândul dușmanilor politici ai PSD-ului.

În aceste condiții, deși numeroase voci din PSD au speculat cu mult timp înainte trădarea Anei Birchall, cum a putut fi capabilă Viorica Dăncilă de o asemenea eroare strategică, în calitate de lider al partidului? Să-și fi trădat la rândul ei și Dăncilă propriul partid și electorat?Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]