Să-ţi stea mintea-n loc! În cazul Nadăș, sătenii au pierdut definitiv? Mai există vreo speranță?

„Sătenii din comuna Nadăș, județul Arad, care au rămas fără case și terenuri, după ce acestea au ajuns în proprietatea unei singure familii, au pierdut definitiv”, scrie olttv.ro

UPDATE: După publicarea articolului nostru am fost contactați și anunțați că s-a pierdut acest proces, dar că mai există în afară de acesta și alte procese pe rol, și mai sunt și alte căi de atac.

Știrea inițială: Deși certificatul de moștenitor pentru falșii moștenitori ai satului Nadăș este desființat prin sentință definitiv și irevocabil, contestația în anulare a sătenilor nădășeni prin care solicitau luarea în considerare a testamentului fals al celor care se erijau ca moștenitori a fost respinsă miercuri, 29 mai 2019, de către Tribunalul Olt.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Rămâne așadar valabilă decizia Tribunalului Olt din luna februarie 2019 prin care se stabilea ca satul Nadăș din județul Arad să intre în proprietatea familiei Colţeu!? Este un precedent extrem de periculos creat pe teritoriul României, unul care ridică mari semne de întrebare atât asupra sistemului de justiție românesc cât și asupra incapacității statului român de a-și proteja cetățenii de astfel de abuzuri strigătoare la cer.

Acum nici măcar sătenii din Nadăș nu mai știu bine la ce să se aștepte. Se întreabă chiar și dacă nu cumva o să fie evacuați cu forța din propriile case și gospodării în baza unui testament fals. E posibil să se întâmple o asemenea blestemăție în România anului 2019?

După trei decenii de “libertate” ca în vestul sălbatic, este mai mult decât clar faptul că s-a experimentat și se experimentează încă pe pielea românilor prin intermediul sistemului de justiție. Justiția asta “independentă” a fost lăsată să zburde ca un armăsar în stare de semisălbăticie, să strângă potcoave de cai morți, sau să numere cai verzi pe pereți.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Atât timp cât tu îți dărâmi propriile repere identitare, se vor găsi imediat alții gata să le înlocuiască: Ladislau I al Ungariei cerut cu insistență la Oradea!

joi mai 30 , 2019
Câteva zeci de organizații maghiare, printre care se numără și reprezentanți ai UDMR, cer din senin la Oradea amplasarea în Piața Unirii a statuii Sfântului Ladislau (n.r. regele Ladislau I al Ungariei). Unii români care nu cunosc realitățile cotidiene din acest colț al României, ar putea crede că astfel de cereri ar veni aparent de nicăieri, fiind doar niște manifestări spontane.

Poate vă place și:

libris.ro