RSS

(VIDEO) Prima ediție a Școlii de…

Prima ediție a Școli…

TABARA DE VARĂ 2021, PAROHIA FĂL…

   Cu binecuvântarea…

Biserica din lemn de la Putna e …

Oamenii de știință d…

Abund Berry. Povestea unui brand…

Povestea Abund Berry…

“Democrația secolului al XXI - l…

Declinul „democrație…

14 ani de la moartea Patriarhulu…

„Acrede în Hristos î…

Psihopatia omoară România! Sclav…

Psihopatia omoară Ro…

Jocurile Olimpice Tokyo: program…

România a cucerit jo…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (5 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Să-ţi stea mintea-n loc! În cazul Nadăș, sătenii au pierdut definitiv? Mai există vreo speranță?

Print Friendly, PDF & Email

“Sătenii din comuna Nadăș, județul Arad, care au rămas fără case și terenuri, după ce acestea au ajuns în proprietatea unei singure familii, au pierdut definitiv”, scrie olttv.ro

UPDATE: După publicarea articolului nostru am fost contactați și anunțați că s-a pierdut acest proces, dar că mai există în afară de acesta și alte procese pe rol, și mai sunt și alte căi de atac.

Știrea inițială: Deși certificatul de moștenitor pentru falșii moștenitori ai satului Nadăș este desființat prin sentință definitiv și irevocabil, contestația în anulare a sătenilor nădășeni prin care solicitau luarea în considerare a testamentului fals al celor care se erijau ca moștenitori a fost respinsă miercuri, 29 mai 2019, de către Tribunalul Olt.

Rămâne așadar valabilă decizia Tribunalului Olt din luna februarie 2019 prin care se stabilea ca satul Nadăș din județul Arad să intre în proprietatea familiei Colţeu!? Este un precedent extrem de periculos creat pe teritoriul României, unul care ridică mari semne de întrebare atât asupra sistemului de justiție românesc cât și asupra incapacității statului român de a-și proteja cetățenii de astfel de abuzuri strigătoare la cer.

Acum nici măcar sătenii din Nadăș nu mai știu bine la ce să se aștepte. Se întreabă chiar și dacă nu cumva o să fie evacuați cu forța din propriile case și gospodării în baza unui testament fals. E posibil să se întâmple o asemenea blestemăție în România anului 2019?

După trei decenii de “libertate” ca în vestul sălbatic, este mai mult decât clar faptul că s-a experimentat și se experimentează încă pe pielea românilor prin intermediul sistemului de justiție. Justiția asta “independentă” a fost lăsată să zburde ca un armăsar în stare de semisălbăticie, să strângă potcoave de cai morți, sau să numere cai verzi pe pereți.

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info