RSS

Ecaterina Teodoroiu, omagiată la…

Asociația culturală …

Supliment al revistei MAGAZIN CR…

Noul număr al suplim…

De ce Eminescu de Ziua Culturii …

de Claudiu Dumitrach…

Echipa nostră de la Târgu-Jiu a …

Biserica “Izvorul Tă…

Ecaterina Teodoroiu sărbătorită …

Se împlinesc în aces…

Glasul.info din nou cenzurat dup…

Fandel Mihai, redact…

15 ianuarie 2022, a X-a ediție a…

Începând cu ora 12.0…

CERERE DE DEMISIE A CELOR RĂSPUN…

CĂTRE: Membrii Guver…

Discriminare etnică îndreptată î…

Doar plățile indemni…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Caramitru, atac la liberali: PNL este un partid conservator, naționalist, rural, care militează pentru religie impusă oamenilor (și pentru “familia tradițională”)

Print Friendly, PDF & Email

Celor care au crezut că manifestarea dorinței de a reforma societatea din temelii a celor din alianța USR PLUS și a trăi spre exemplu în grupuri în loc de cupluri ar fi fost doar niște glume, le trebuie reamintit din când în când că trebuie să se trezească la realitate, înainte ca aceasta să-i ia cu totul prin surprindere.

După ce au crezut că au răpus definitiv “ciuma roșie” din România, reprezentanții opoziției au început să-și sară la jugulară unii altora, în speranța că așa se vor putea alege cu tot caimacul după deposedarea de putere a actualei guvernări.

Așa se face că deja de zile bune asistăm la un adevărat război între USR și PNL. Ultima declarație a lui Andrei Caramitru, lasă pentru încă o dată să se întrevadă viitorul “luminos” care îi așteaptă pe români dacă USR / PLUS ajunge la putere în România.

” Sper să fie clar pentru toată lumea: 
– USR/PLUS este o Alianță de centru-dreapta. Care militează pentru taxe mai mici, stimularea sectorului privat, reforma profunda a statului pe model Occidental, dar și reducerea sărăciei finanțată prin eliminarea corupției. Și pentru un stat secular și libertate individuală (atât a religiei cât și a oricărei decizii asupra vieții fiecăruia; fără ca statul sa aibă dreptul să impună ceva)
PNL este un partid conservator, naționalist, rural, care militează pentru religie impusă oamenilor (și pentru “familia tradițională”). In nici un caz nu sunt un partid liberal.
– PSD/ALDE/UDMR sunt rețele de mafioți. “, a scris Andrei Caramitru pe facebook

Foto: facebook

Social Links
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Switch to mobile version