RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (5 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Naționaliștii români, mai apreciați la Valea Uzului decât politicienii prezenți la eveniment

Print Friendly, PDF & Email

Valea Uzului mai creează un precedent: români din colțuri diferite ale țării au ajuns cu acest prilej să se cunoască și să se împrietenească în realitate, nu doar pe rețelele de socializare. Faptul că s-au putut afla față în față, să se îmbrățișeze și să socializeze direct, asta a întărit și mai mult legăturile de prietenie, coagulându-se un mic pol al naționalismului, ceea ce în România nu prea mai exista de mult timp. Valea Uzului ne-a Unit!

Dar poate cel mai îmbucurător semnal este faptul că lumea mai curând s-a îngrămădit să facă poze și să stea de vorbă cu vectorii de opinie ai naționalismului românesc, decât cu politicienii prezenți la Valea Uzului.

Deși s-a putut remarca prezența din rândul politicienilor actuali a lui Cătălin Ivan sau Constantin Codreanu, românii au părut mai degrabă atrași de personalitatea unor lideri de opinie cu viziuni naționaliste, precum Dan Tănasă, Mihai Tîrnoveanu, Dan Ciprian Grăjdeanu, Cătălin Berenghi, Călin Mărincuș, Marian Motocu, sau George Simion (n.r. îl trecem și pe el tot aici în rândul naționaliștilor deoarece nu a reușit încă să-și facă intrarea cu succes în politică).

Dan Tanasă, Dărmănești, județul Bacău
Mihai Tîrnoveanu, Daniela Ciută (Buletin de Carei)

Un semnal care ar trebui să pună pe gânduri clasa politică din România: românii nu se mai simt reprezentați nici de președinte, nici de Parlament, nici de ceilalți politicieni. Încep în schimb să capete tot mai multă notorietate și atenție naționaliștii români.

Mihai Tîrnoveanu, Dan Tanasă, Marian Motocu
George Simion
Cătălin Berenghi, Valea Uzului
Călin Mărincuș, Valea Uzului
Cătălin Berenghi, Valea UzuluiSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Lasă un răspuns


libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info