Jurnalistul Dan Tănasă cenzurat pentru că a dezvăluit acțiunile agresive antiromânești ale extremiștilor maghiari

Românii nu mai au dreptul nici să arate nedreptățile și agresiunile care au loc împotriva simbolurilor naționale sau chiar a comunității românești, abandonată de niște autorități centrale iresponsabile și incompetente de la București la mila extremismului UDMR-ist?

„Cum funcționează acum cenzura? Anul trecut, feisbuk mi-a șters o pagină cu 30 de mii de like-uri fără drept de apel după ce m-au raportat mai mulți cetățeni de etnie maghiară. Mi-au lăsat contul dar mi-au șters pagina, deși sunt pe aceeși adresă de e-mail. Pretextul: cică am încălcat termenii. Realitate: cenzură. Ieri, google mi-a dezactivat reclamele de pe blog cu care mai câștigam căteva zeci de euro pe an. Motivare: cică am încălcat termenii. Mi-au indicat chiar un articol în care drapelul României era călcat în picioare de unii. Și tot eu eram vinovat că am făcut publică chestiunea pe blog. Realitate: am fost raportat din nou de prieteni de etnie maghiară și a intervenit din nou cenzura. Internetul e plin de mizerii dar problema cea mai mare sunt eu.Toți cei care nu sunt de acord cu mine vor să-mi închidă gura. Unii ar vrea chiar să dispar fizic. „, a scris Dan Tanasă pe facebook

Dan Tanasă a devenit cunoscut societății românești mai ales pentru activismul și voluntariatul pe care îl face de ani buni împreună cu asociația sa Asociația Civică pentru Demnitate în Europa (ADEC) împotriva abuzurilor instituționale și discriminărilor pe criterii etnice care au loc împotriva românilor din Transilvania.

Dan Tănasă: "UDMR a devenit acum coloana a cincea"
Dan Tănasă: „UDMR a devenit acum coloana a cincea”

De-a lungul anilor, Dan Tanasă s-a confruntat adeseori cu reacții nu tocmai dintre cele mai ortodoxe din partea extremiștilor maghiari la adresa sa. Începând de la lideri UDMR și mergând până la simplii cetățeni români de etnie maghiară cu viziuni extremiste și iredentiste, Dan Tanasă a fost asaltat de-a lungul anilor cu tot felul de invective și etichete mincinoase.

Nota noastră: După cum vedeți, propaganda maghiară se organizează în ferme de troli, puternic finanțați, mai ales prin poiectul inițiat înaintea Centenarului Marii Unirii din România, așa numitul proiect Trianon 100, răspândid neobosit și la un nivel incredibil ura și propaganda antiromânească în spațiul virtual. Arătați-vă sprijinul pentru Dan Tănasă și ajutați-l să-și refacă pagina de facebook pe care a pierdut-o din cauza masivelor raportări din partea trolilor maghiari: facebook.com/dantanasa.ro

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns