Încă una din minunile sau paradoxurile care se mai întâmplă pe la noi prin România: un executor judecătoresc a ajuns să fie amendat pentru refuzarea executării silite a unei sentințe definitive.
“Executorul judecătoresc care refuză să execute silit sentința DEFINITIVĂ care condamnă UAT Băiculești să-mi plătească 80 de euro/zi a fost obligat să purceadă, și amendat pentru refuz. Cu toate că poate fi atacată cu apel, hotărârea este executorie. Uite cum contribui eu la mărirea bugetului statului …. “, ne-a transmis Simona Niculescu, o doamnă care luptă de ani buni cu administrația locală de la Băiculești
Iată și soluția dată de către Judecătoria Curtea de Argeș în acest caz:
“Admite în parte contestaţia formulată de contestatoarea Nicolescot Simone-Lucie, în contradictoriu cu BEJ Ioana Cristian. Obligă pe BEJ Ioana Cristian să înregistreze cererea de executare silită formulată de contestatoare şi să deschidă dosarul de executare silită. Dispune amendarea executorului judecătoresc Ioana Cristian cu suma de 1000 lei. Respinge cererea contestatoarei privind eliberarea înregistrărilor şedinţei de judecată; dispune restituirea suportului CD depus la dosarul cauzei în acest sens. Executorie. Cu apel în 10 zile de la comunicare. Apelul se depune la sediul Judecătoriei Curtea de Argeş. Pronunţată în şedinţa publică, azi, 13.06.2019. “
Donează pentru Glasul.info!
În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei) | RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro) Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram
Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri
O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă.Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii
Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul
Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu
Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan
Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor
Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole
Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.