Deputatul Daniel Gheorghe: „Macron repeta ideea cu terorismul drept parte din viața cotidiana și susține necesitatea acomodarii cetațenilor francezi cu atentatele teroriste”

Deputatul Daniel Gheorghe: "Candidatul Sistemului din Franța, Macron, repeta ideea cu terorismul drept parte din viața cotidiana și susține necesitatea acomodarii cetațenilor francezi cu atentatele teroriste", Foto: cdep.ro

Deputatul Daniel Gheorghe: „Candidatul Sistemului din Franța, Macron, repeta ideea cu terorismul drept parte din viața cotidiana și susține necesitatea acomodarii cetațenilor francezi cu atentatele teroriste”.

Deputatul Daniel Gheorghe nu ezita sa-l critice pe Emmanuel Macron, pe care il considera „candidatul Sistemului din Franta” pentru o declaratie controversata a acestuia, in care spune in linii mari ca cetatenii francezi ar trebui sa se „obisnuiasca” de acum inainte cu atentatele teroriste, ca si cum acestea ar face parte din viata cotidiana(!?).

Exista si in Romania politicieni care au avut de-a lungul vremii declaratii si afirmatii ciudate, insa aceasta declaratie a lui Macron ni se pare de departe una de-a dreptul deplasata, mai ales in contextul in care se gaseste Franta acum, supusa unor atacuri atat de barbare si tu sa vii cu o asemenea declaratie plina de ipocrizie si demagogie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Deputatul Daniel Gheorghe: „Macron repeta ideea cu terorismul drept parte din viata cotidiana si sustine necesitatea acomodarii cetatenilor francezi cu atentatele teroriste”

[notice]Globalizare. democratie si terorism – Eric Hobsbawm[/notice]

Intr-o postare de pe contul sau de facebook, deputatul Daniel Gheorghe critica si el de asemenea aceasta declaratie a candidatului la presedintie in Franta, Emmanuel Macron:

[quote style=”4″ author=”Daniel Gheorghe”]Omul politic nu se vede după studii și profesii, ci după cuvinte și fapte. Candidatul Sistemului din Franța, Macron, repetă ideea cu terorismul drept parte din viața cotidiană și susține necesitatea acomodarii cetățenilor francezi cu atentatele teroriste. Într-o țară în pragul anarhiei și în declin accelerat, acest mesaj ipocrit și defetist face mai mult rău decât orice decizie economică ori socială pe care o poate lua un guvern. Să spui asta e precum ai cere oamenilor să se acomodeze cu crimele împotriva umanității ori cu ciuma. Mâine, în Franța, nu este despre stânga și dreapta, ci despre supraviețuire. Non, non, non, a la Macron![/quote] [info]Sursa: Glasul.info [/info]

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 9 books
Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info