RSS

(FOTO) Aceasta este adevărata so…

(FOTO) Aceasta este a…

Scrisoare deschisă adresată depu…

Scrisoare deschisă ad…

E mai bine fără creștinism cultu…

  Vorbim despre creșt…

(VIDEO) Senatorul Diana Iovanovi…

Activitatea senatorul…

Măsuri de ultimă oră date de man…

  Supărați că numărul…

Până unde poate să meargă impert…

  Președintele Români…

Ți-ai întrebat deputații din jud…

Ți-ai întrebat deputa…

SUNT o "spurcăciune ORTODOXĂ"!!!

SUNT o "spurcăciune…

De 4 ani, Centrul „Sfânta Alexan…

„Copiii sunt dulci ca…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

(FOTOREPORTAJ) Mitingul pentru familie de la CLUJ

Print Friendly, PDF & Email

Sâmbătă, 15 iunie 2019, începând cu ora 13:00, în Piața Avram Iancu din fața catedralei ortodoxe din Cluj-Napoca, pe o căldură sufocantă, alături de reprezentanții Noii Drepte, în calitate de organizatori ai Mitingului pentru familie, au venit și reprezentanții unor alte culte creștine din România pentru a apăra familia, solicitând stoparea căsătoriilor și adopțiilor homosexuale.

(FOTOREPORTAJ) Mitingul pentru familie de la CLUJ
(FOTOREPORTAJ) Mitingul pentru familie de la CLUJ

La protest au participat atât membri ai Noii Drepte din mai multe filiale din țară, cât și un grup de aproximativ 20 de membri ai Noii Drepte din Basarabia, conduși de Pavel Vintilă.

Înainte de protest, grupul venit din Basarabia s-a rugat și s-a închinat în catedrala ortodoxă din Cluj-Napoca, apoi tinerii au vizitat muzeul Mitropoliei Clujui unde au fost surprinși să dea peste statuia lui Ștefan cel Mare, și și-au făcut poze la Monumentul Rezistenței Anticomuniste din Cluj, precum și la statuia lui Mihai Corvin.

Noua Dreaptă Basarabia la rugăciune în Catedrala Ortodoxă de la Cluj Napoca

După scurtul moment de rugăciune și reculegere spirituală la Catedrala Ortodoxă din Cluj-Napoca, membrii Noii Drepte din Basarabia au ținut să viziteze numaidecât Monumentul Rezistenței Anticomuniste din Cluj.

Noua Dreaptă din Republica Moldova, Monumentul Rezistenței Anticomuniste din Cluj-Napoca

Profitând de faptul că au ajuns la Cluj-Napoca, membrii Noii Drepte din Basarabia au căutat să-și îmbunătățească și cunoștințele de istorie, poposind la grupul statuar al lui Matei Corvin.

Noua Dreaptă din Republica Moldova, Statuia lui Matei Corvin

Grupul de basarabeni a vizitat apoi Muzeul Mitropoliei Clujului, unde în afară de extraordinarele exponate de artă religioasă ortodoxă au putut da cu surprindere și de o statuie a lui Ștefan cel Mare.

Noua Dreaptă din Republica Moldova, Muzeul Mitropoliei Clujului

Totul a continuat apoi la sediul Noii Drepte din Cluj-Napoca, cu organizarea, pregătirea și logistica pentru mitingul pentru familie ce urma să înceapă la ora 13:00 în Piața Avram Iancu din fața Catedralei Ortodoxe din Cluj-Napoca.

Sediul Noua Dreapta Cluj-Napoca

De la sediul Noii Drepte din Cluj, câteva zeci de persoane s-au pornit către locul de desfășurare al protestului, cu steaguri, pancarte și un banner uriaș pe care scria “Stop parteneriatelor, căsătoriilor și adopțiilor homosexuale”.

Desfășurarea protestului a luat un pic prin surprindere asistența și reprezentanții presei, atunci când și-a făcut apariția și un fost primar al municipiului Cluj-Napoca, domnul Gheorghe Funar.

Gheorghe Funar, fost primar al municipiului Cluj-Napoca

Deși numărul participanților la protest nu a fost unul foarte mare (n.r. circa 120-130 de persoane), surprinzător a fost numărul tinerilor care au ținut să participe la această manifestare.

Mitingul pentru familie de la Cluj Napoca
Codrin Goia, Călin Mărincuș, Tudor Ionescu – Mitingul pentru familie

”Vrem să ne arătăm și opoziția față de marșul homosexualilor care va avea loc sâmbătă după amiază la Cluj-Napoca, o manifestare scârboasă. Primăria a făcut un pas înapoi și a cedat centrul cetății, cu consecințe care vor avea loc anii următori. O astfel de manifestare nu ar fi trebuit autorizată. Faptul că unii oameni se mândresc cu o perversiune sau cu o rientare sexuală ni se pare ridicol. Probabil că, în curând, vom vedea și parade ale poligamilor, ale onaniștilor, zoofililor. Clujul nu se poate mândri cu o astfel de paradă a homosexualilor, care este o rușine”, a declarat Tudor Ionescu, președintele Noii Drepte

Galerie Foto:

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info