RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Steagul LGBT călcat în picioare, folosit ca preș, aruncat la gunoi și ars la Cluj-Napoca

“Libertatea sexuală nu înseamnă încălcarea dreptului la demnitate religioasă și batjocorirea reperelor spirituale ale poporului român”, au afirmat participanții la Mitingul pentru familie

“Cu ocazia zilelor „Pride”, la Cluj s-a jucat un spectacol în care actori ce ironizează călugări taie ceapă pe o icoană cu Hristos. Jurnalistul Paul Andrei: Cu ce drept mai pretinzi toleranță, când voi faceți așa ceva?”, a scris activenews.ro

La sfârșitul acestei săptămâni, orașul Cluj-Napoca a arătat de parcă se afla sub un adevărat asediu al propagandei LGBT. La tot pasul puteau fi văzute mici afișe cu sigla celor de la ANTIFA cu mesaje clar îndreptate împotriva familiei tradiționale, lipite pe ziduri, stâlpi sau chiar și pe coșuri de gunoi stradale, sau în stațiile de așteptare a mijloacelor de transport în comun. Unii dintre trecători, deranjați și enervați de aceste mesaje, au încercat să le dezlipească. Cine a lipit prin tot Clujul aceste mesaje?

Afis ANTIFA împotriva Familiei Tradiționale, Foto: Facebook / Dan Mihai Mesaroș

Conservatorii și naționaliștii români s-au arătat nemulțumiți, atât de blasfemia pusă în scenă cu ocazia zilelor „Pride” în care niște actori batjocoresc simbolurile creștine, cât și de agresivitatea propagandei împotriva familiei tradiționale.

“Trăsnaia” de la Cluj cu actorii îmbrăcați în haine de călugărițe și gesturile blasfemeitoare făcute în timpul acelui spectacol au fost interpretate ca gesturi de intoleranță la adresa reperelor și valorilor spirituale creștine.

Steagul LGBT folosit ca preș pentru picioare la Cluj-Napoca, Foto: Glasul.info

Rând pe rând, aproape toți cei care au luat cuvântul la Mitingul pentru familie de la Cluj-Napoca au protestat împotriva acestor derapaje și blasfemii din ultima vreme, au vorbit la microfon în timp ce stăteau în semn de protest, cu picioarele pe steagul LGBT.

Codrin Goia, Noua Dreaptă, Foto: Glasul.info
Tudor Ionescu, președinte Noua Dreaptă, Foto: Glasul.info
Codrin Goia, Călin Mărincuș , Foto: Glasul.info
Gheorghe Funar, fost primar al Municipiului Cluj-Napoca , Foto: Glasul.info

Spre sfârșitul protestului, steagul LGBT a fost aruncat în coșul de gunoi, apoi preluat de acolo și ars.

Un protestatar a aruncat steagul LGBT la un coș de gunoi din Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca, Foto: Glasul.info

În cele din urmă, steagul LGBT a fost recuperat din pubela de gunoi și ars.

libris.ro
Steagul LGBT ars

Nota noastră: Până la acest moment, românii au fost mai degrabă moderați cu privire la tema LGBT. Nici măcar referendumul pentru familie n-a reușit să scoată destui oameni pentru a putea fi validat referendumul, un referendum sabotat și boicotat la un nivel nemaiîntâlnit, atât de către presa din România, cât și către o bună parte a clasei politice. Ce a putut genera o asemenea reacție? Situațiile disperate nasc soluții disperate, iar cei care conduc România ar trebui să țină cont de asta.

Galerie Foto:Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]