RSS
TwitterFacebookPinterest

Părintele Mihai Andrei ALDEA: “Treziţi-vă!”

“A doua zi după “europarlamentare” (adică pe 27 Mai 2019) am arătat că după datele furnizate de BEC pare evident că alegerile au fost falsificate. Şi că această falsificare este masivă; ceea ce presupune o complicitate politică foarte largă. De la PSD la USR, toate forţele politice cu mulţi observatori sau membri în comisiile electorale trebuie să fie implicaţi. De ce? Pentru că nu au reacţionat împotrivă! Pentru că nu au strigat “Fraudă!”, aşa cum era de aşteptat. 

apiland.ro

Dar de ce am spus că au fost falsificate alegerile? Pentru că prea multe cifre erau contradictorii! 

Am dat în acea postare exemplul cel mai clar, al voturilor absurde primite de UDMR în judeţele din Vechiul Regat. Contradicţia era evidentă: se ajungea ca UDMR să aibă de ZECE ORI mai multe voturi decât numărul total al etnicilor maghiari din judeţ. Erau localităţi fără etnici maghiari în care UDMR primea voturi. Şi nu doar unul sau două, ci mai multe. Etc.

Cel mai grav este că, după sondajele făcute, voturile “pro-UDMR” au început să curgă după ora 17. Oră la care existau – fără să fi fost făcute publice încă! – sondaje parţiale. Ce arătau clar – pentru puţinii care aveau acces la datele acestor sondaje – că UDMR nu intră în Parlamentul European!

De ce este “cel mai grav” acest lucru? Pentru că duce la concluzia că datele respective, teoretic încă secrete, au fost cunoscute de persoane implicate în alegeri. Infracţiune. Şi că au fost folosite pentru a schimba, chiar în ziua votului, opţiunile electorale ale unor alegători. Infracţiune. Sau pentru a falsifica rezultatul final. Infracţiune. 

Erau şi alte cifre ciudate, însă pentru verificarea lor era nevoie de un timp mai lung şi de o aplecare sistematică asupra documentelor electorale. 
Paradoxal, am fost atacat – că, de, în loc de discuţie la subiect e mai uşor atacul la persoană! – am fost atacat pe motiv că aş fi de partea unui partid sau a altuia. Deşi arătasem că este vorba despre o vinovăţie comună. Inclusiv a unora ce se pretind “albi ca zăpada”. 
Nu a trecut încă o lună de la alegeri. 

Studiile făcute de oameni interesaţi de adevăr arată o falsificare gravă a alegerilor europarlamentare din 26 Mai 2019. Că falsificarea a fost “din greşeală” sau “cu intenţie” ar fi treaba Parchetului să afle. Ionuţ Apahideanu, Dan Şelaru, Răzvan Vastea sunt trei dintre cei care au cercetat documentele oficiale ale acestor alegeri. Voi pune mai jos link-uri către paginile lor – şi către unele postări – astfel încât să se poată vedea adevărul. Şi munca foarte grea ce s-a depus pentru ca acesta să fie scos la lumină. Felicitări celor care au avut demnitatea şi dârzenia de a căuta adevărul şi a-l arăta lumii. 

Închei cu un citat din postarea din 27 Mai:

“Cred că mulţi nu înţeleg faptul că alegerile au fost falsificate. Ceea ce era de aşteptat. Important era să dăm o mărturie bună. Ceea ce unii dintre noi am făcut. Şi acest lucru este cel mai important. 
Nu poţi să controlezi nici mersul istoriei, nici voinţa celorlalţi; poţi doar să faci binele în care crezi. 
Şi să faci acest bine chiar împotriva mersului istoriei este adevăratul eroism”

Pr. Dr. Mihai-Andrei Aldea

P.S. Mă întrebau unii de ce se implică un preot în probleme politice. Pentru că moralitatea trebuie să existe în toată viaţa noastră – inclusiv în cea politică. Pentru că vreau binele Ţării şi Neamului meu. Iar acestea ţin şi de politică. Pentru că am dreptul să votez, deci şi pe acela de a apăra corectitudinea votării. Pentru că cineva trebuie să o facă.”, a scris Pr. Dr. Mihai-Andrei Aldea pe contul său de facebook

Galerie Foto:

[envira-gallery id=”100879″]


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]