libris.ro

Un Eckstein-Kovacs și o Renate Weber sunt propuși de ”opoziție” și de ”putere” pentru funcția de Avocat al Poporului… al cărui popor?

„Un Eckstein-Kovacs și o Renate Weber sunt propuși de ”opoziție” și de ”putere” pentru funcția de Avocat al Poporului… al cărui popor? 
Iată cum cele două ”tabere” se regăsesc în ”idealurile” Grupului de Dialog Social, grup mare iubitor de minorități etnice și sexuale, mai puțin iubitor spre deloc de poporul român, pe care nu scapă niciun prilej să-l hulească si batjocorească. 

Așadar iată pe cine propun fortele politice din România să-i „apere” pe români! Cum să apelezi de exemplu la un asemenea ”avocat al poporului” în cazul unei legi ce favorizează de exemplu o minoritate etnică sau sexuală în dauna majorității poporului român? Vă dați seama cam cu cât zel va lucra în acest sens Kovasc sau Weber…cam la fel cum lucrau si ”avocații” fostilor deținuti politici din anii 50, când aveau de fapt rolul să-i înfunde si mai tare pe românii care nu si-au plecat capul în fața străinilor. 

Propunerile acestea spun multe despre cât de mult a decăzut clasa politică din această țară, despre gradul de slugărnicie la care a ajuns…de fapt nici nu mai poate purta numele de clasă politică, preș politic este mai corect spus, preșul pe care alții se sterg pe picioare.”, a scris pe facebook dr. Mihai Tîrnoveanu, președintele Asociației Calea Neamului și vicepreședinte al Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș (FCRCHM)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


De aceeași părere este și jurnalistul Dan Tanasă, care remarcă și el că bătălia pentru funcția de Avocat al poporului ( român) se dă … „între două cozi de topor”!

„Bătălia pentru Avocatul Poporului se dă între două cozi de topor, una a revizionismului propagat de Ungaria, alta a sexo-marxismului. Nu care cumva să ajungă un român patriot pe o funcție atât de sus.”, a scris marți pe facebook jurnalistul Dan Tanasă

De aceeași părere este și jurnalistul Dan Tanasă, care remarcă și el că bătălia pentru funcția de Avocat al poporului ( român) se dă … „între două cozi de topor”!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info