RSS

În România se tot reiau alegeril…

În România se tot re…

Minunata lume nouă

Viața din România de…

Din categoria liberalism sinistr…

După perla PSD-istul…

Sub pretextul pandemiei, Csaba B…

Csaba Borboly s-a ad…

Jurnal de pandemie: cum sunt des…

Jurnal de pandemie: …

25 Octombrie: Răspunde Române, P…

Răspunde Române, Pre…

Observații astronomice cu telesc…

Comunicat de presă -…

18 Octombrie 1944: Martiri uitaț…

Masacrul de la Chili…

(VIDEO) Dezastru ecologic la mic…

La doar câteva sute …

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Un Eckstein-Kovacs și o Renate Weber sunt propuși de ”opoziție” și de ”putere” pentru funcția de Avocat al Poporului… al cărui popor?

Print Friendly, PDF & Email

“Un Eckstein-Kovacs și o Renate Weber sunt propuși de ”opoziție” și de ”putere” pentru funcția de Avocat al Poporului… al cărui popor? 
Iată cum cele două ”tabere” se regăsesc în ”idealurile” Grupului de Dialog Social, grup mare iubitor de minorități etnice și sexuale, mai puțin iubitor spre deloc de poporul român, pe care nu scapă niciun prilej să-l hulească si batjocorească. 

Așadar iată pe cine propun fortele politice din România să-i “apere” pe români! Cum să apelezi de exemplu la un asemenea ”avocat al poporului” în cazul unei legi ce favorizează de exemplu o minoritate etnică sau sexuală în dauna majorității poporului român? Vă dați seama cam cu cât zel va lucra în acest sens Kovasc sau Weber…cam la fel cum lucrau si ”avocații” fostilor deținuti politici din anii 50, când aveau de fapt rolul să-i înfunde si mai tare pe românii care nu si-au plecat capul în fața străinilor. 

Propunerile acestea spun multe despre cât de mult a decăzut clasa politică din această țară, despre gradul de slugărnicie la care a ajuns…de fapt nici nu mai poate purta numele de clasă politică, preș politic este mai corect spus, preșul pe care alții se sterg pe picioare.”, a scris pe facebook dr. Mihai Tîrnoveanu, președintele Asociației Calea Neamului și vicepreședinte al Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș (FCRCHM)

De aceeași părere este și jurnalistul Dan Tanasă, care remarcă și el că bătălia pentru funcția de Avocat al poporului ( român) se dă … “între două cozi de topor”!

“Bătălia pentru Avocatul Poporului se dă între două cozi de topor, una a revizionismului propagat de Ungaria, alta a sexo-marxismului. Nu care cumva să ajungă un român patriot pe o funcție atât de sus.”, a scris marți pe facebook jurnalistul Dan Tanasă

De aceeași părere este și jurnalistul Dan Tanasă, care remarcă și el că bătălia pentru funcția de Avocat al poporului ( român) se dă … “între două cozi de topor”!Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info