Site icon Glasul.info

Marș de protest la Piatra Neamț pentru Cheile Bicazului: s-a cântat “Treceți batalioane române Carpații”

Duminică, 30 iunie 2019, din fața Casei de Cultură din Piatra Neamț s-a pornit prin oraș în cadrul unui marș de protest față de hotărârea incredibilă a instanței referitoare la stabilirea limitelor de hotar dintre teritoriul administrativ al comunei Bicaz-Chei (jud. Neamț, aflată la limita cu județul Harghita), și teritoriul administrativ al orașului Gheorgheni (jud. Harghita).

Români îmbrăcați în costume naționale au mărșăluit pe străzile din Piatra Neamț cântând cântece patriotice, în semn de protest față de situația legată de Cheile Bicazului.

Nemțenii au primit și sprijinul românilor din celelalte părți ale țării, președintele Asociației Calea Neamului, dr. Mihai Tîrnoveanu, transmițându-le că zeci de mii de români din toată țara sunt alături de județul Neamț.

Președintele Asociației Calea Neamului, dr. Mihai Tîrnoveanu

Doamne ajută, iubiți frați români! Am venit de la Brașov și de la Târgu Secuiesc câțiva români pentru a vă transmite vouă locuitorilor din Piatra Neamț și locuitorilor întregului județ Neamț, că mii, zeci de mii de români din toată țara sunt alături de voi!“, a spus președintele Asociației Calea Neamului, dr. Mihai Tîrnoveanu, în fața Casei de Cultură din Piatra Neamț

Galerie Foto:

[envira-gallery id=”101167″]

Exit mobile version