libris.ro

Ai grijă TFL-ist nătâng ce-ți dorești, căci tocmai ai călcat pe greblă: Barna vrea ca studenții să-și plătească facultatea

De câte ori n-ați auzit marota imbecilă cu … „Vrem o țară ca afară”? Sigur vrei o țară ca afară? Ai grijă ce îți dorești! Ei bine, Dan Barna, „el lídero máximo de la revolución„, bineînțeles pe stil neobolșevic, vrea să le ofere TFL-iștilor, USR-iștilor și poporului PLUS fix ceea ce-și doresc, adică o țară ca afară, precum în SUA, acolo unde studenții se îndatorează cu credite împovărătoare la bănci pentru a-și putea plăti studiile.

Într-un dialog cu Cosmin PrelipceanuDan Barna a precizat luni că studenții români ar trebui să facă credit pentru a-și plăti studiile la facultate și că învățământul de stat ar trebui finanțat și de studenți, „așa cum vedem în filmele americane”.„, scrie PSNEWS

Ce tot atâtea gratuități, ce tot atâta milogeală după biletele gratuite de tren ale lui Dragnea, ce tot atâta milogeală după sistemul de învățământ subvenționat de stat? Ia treceți voi TFL-iști nătângi și dați piept cu cruda realitate, cu munca, cu activitatea proletară care să ridice pe noi culmi ale progresului această țară! Sună cunoscut discursul?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Dan Barna vrea pentru prostimea TFL-istă o țară ca afară

Ce poate fi mai hazliu decât să vezi că noii bolșevici din România își prigonesc propriul electorat după ce acesta în naivitatea sa a votat cu USR-ul? Dacă în plină „corupție PSD-istă” și tot erau posibile pomenile pentru studențime, vă dați seama cât de flămânzi sunt noii lupi neomarxiști? Se prevede la orizont pentru români o nouă criză economică artificială de inspirație PDL-istă, cu politici de austeritate pentru plebe și cu burdihane supradimensionate pentru nomenclatura neostalinistă… Votați băăă, că aveți acum cu cine!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info