RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Un polițist criminalist din Satu Mare despre tragedia de la Caracal: “Un sistem bolnav și infect!”

Felix Văsuț, polițist criminalist și liderul sindicatului Europol Satu Mare, a reacționat foarte dezamăgit față de ceea ce s-a întâmplat în cazul tragediei de la Caracal: “Un sistem bolnav și infect!”, a scris polițistul sătmărean pe contul său de socializare.

” O adevărată tragedie. O fetiță de 15 ani să ceară disperată ajutorul autorităților și aceștia să fie incapabili să o salveze. O poveste adevărată desprinsă parcă din serialele FBI cu criminali în serie din SUA.
Din păcate se întâmplă și la noi astfel de fapte teribile și e trist căci, noi , cetățenii suntem puși în genunchi și legați de mâini și de picioare de un sistem bolnav și infect!

libris.ro

Acest sistem, creat în zeci de ani pe principiul PCR (pile, cunoștințe și relații ) și susținut de o mâna de politicieni mârsșvi cu interese de a subjuga justiția… ne-au adus în această situație și anume să aprindem lumânări și să ne plângem morții ( politiști în exercitarea atribuțiilor de serviciu, fetite de 15 ani răpite și violate, infractori periculoși ce umblă liberi pe străzi pentru că nu prezintă pericol social și fel și fel de cazuri unde legile nu ne ajută delo, iar profesionalismul este … o pasăre rară! Noapte bună sistem bolnav, mâine e o noua zi!”, a scris pe facebook Felix VăsuțContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info