RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Se solicită convocarea Parlamentului pentru a decide majorarea pedepselor pentru crimă, viol și pedofilie!

Print Friendly, PDF & Email

Partidul România Noastră noastră solicită convocarea Parlamentului în sesiune extrordinară pentru a decide majorarea pedepselor pentru crimă, viol și pedofilie!

După crimele de la Caracal care i-au îngrozit pe cetățenii români din Țara-Mamă și din străinătate, după ce s-a constatat că instituțiile Statului Român au acționat lent și cu mare întârziere, s-a ajuns ca, în ziua de 27 iulie a.c., doamna Prim-ministru Viorica-Vasilica Dăncilă să anunțe că propune să fie organizat un referendum național prin care Poporul Român să decidă majorarea pedepselor prevăzute de Codul penal pentru crimă, viol și pedofilie.

Probabil că referendumul respectiv va fi organizat în 10 noiembrie a.c., odată cu alegerile prezidențiale, adică peste trei luni și jumătate. Apoi, procedural, urmează validarea referendumului de către Curtea Constituțională și, ulterior, doar după câteva luni, se va putea decide modificarea Codului penal, în baza unui proiect de lege al Guvernului. 

În opinia noastră, Guvernul ar trebui să reînființeze rapid posturile de sectoriști în Poliția Română. În cazul în care ar fi existat sectoriști în Caracal ar fi fost prins și arestat la timp criminalul Gheorghe Dincă și nu ar fi fost săvârșite crimele în serie la domiciliul acestuia.

De asemenea, dacă ar fi existat polițiști-sectoriști în localitățile României, ar fi fost descoperiți, până acum, criminalii și rețelele specializate care fac ca, în fiecare an, să dispară fără urmă din România între 2.000 și 3.000 de copiii.
Partidul România Noastră consideră că se impune convocarea de urgență a Parlamentului României, în sesiune extraordinară, pentru a decide majorarea pedepselor pentru crimă, viol și pedofilie.”

Dr. Gheorghe Funar
Președinte al Partidului România Noastră
Candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info