RSS

12 Aprilie 1945: Participanții l…

Presați încă de la î…

Doctorul Răzvan Constantinescu, …

Revoltat de ceea se …

Părintele Dumitru Merticariu, co…

Părintele Dumitru Me…

Avocata Iulia Medeleanu: “Madam …

Societatea civilă a …

Comunitatea Identitară Iași, sol…

Urmând exemplul cole…

Preotul Dumitru Merticariu va fi…

Unul dintre preoții …

După Flavia Groșan, sistemul maf…

După ce presa miluit…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Se solicită convocarea Parlamentului pentru a decide majorarea pedepselor pentru crimă, viol și pedofilie!

Print Friendly, PDF & Email

Partidul România Noastră noastră solicită convocarea Parlamentului în sesiune extrordinară pentru a decide majorarea pedepselor pentru crimă, viol și pedofilie!

După crimele de la Caracal care i-au îngrozit pe cetățenii români din Țara-Mamă și din străinătate, după ce s-a constatat că instituțiile Statului Român au acționat lent și cu mare întârziere, s-a ajuns ca, în ziua de 27 iulie a.c., doamna Prim-ministru Viorica-Vasilica Dăncilă să anunțe că propune să fie organizat un referendum național prin care Poporul Român să decidă majorarea pedepselor prevăzute de Codul penal pentru crimă, viol și pedofilie.

Probabil că referendumul respectiv va fi organizat în 10 noiembrie a.c., odată cu alegerile prezidențiale, adică peste trei luni și jumătate. Apoi, procedural, urmează validarea referendumului de către Curtea Constituțională și, ulterior, doar după câteva luni, se va putea decide modificarea Codului penal, în baza unui proiect de lege al Guvernului. 

În opinia noastră, Guvernul ar trebui să reînființeze rapid posturile de sectoriști în Poliția Română. În cazul în care ar fi existat sectoriști în Caracal ar fi fost prins și arestat la timp criminalul Gheorghe Dincă și nu ar fi fost săvârșite crimele în serie la domiciliul acestuia.

De asemenea, dacă ar fi existat polițiști-sectoriști în localitățile României, ar fi fost descoperiți, până acum, criminalii și rețelele specializate care fac ca, în fiecare an, să dispară fără urmă din România între 2.000 și 3.000 de copiii.
Partidul România Noastră consideră că se impune convocarea de urgență a Parlamentului României, în sesiune extraordinară, pentru a decide majorarea pedepselor pentru crimă, viol și pedofilie.”

evomag.ro

Dr. Gheorghe Funar
Președinte al Partidului România Noastră
Candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info