libris.ro

Asociația Procurorilor din România: Complicitatea şi laşitatea, indiferenţa şi nepăsarea, ignoranţa şi lipsa de profesionalism, fuga de răspundere şi implicit de asumare sunt atribute excluse de autoritatea şi demnitatea profesiei de procuror

Asociația Procurorilor din România (APR) trage un semnal de alarmă cu privire la comportamentul unor procurori, avertizând că procurorii nu trebuie nici să fugă de răspundere, nici să îndemne la încălcarea Constituției României!

„Complicitatea şi laşitatea, indiferenţa şi nepăsarea, ignoranţa şi lipsa de profesionalism, fuga de răspundere şi implicit de asumare sunt atribute excluse de autoritatea şi demnitatea profesiei de procuror, autoritate care nu este provenită din resorturi interioare la nivel personal şi din însăşi LEGEA, care o conferă condiţionat tuturor celor care au ales să slujească onest interesul general, drepturile şi libertăţile individuale, care sunt sacre. 

A fi procuror nu înseamnă privilegii şi recunoaştere publică, nici clamarea agresivă a lipsei de reglementare juridică şi nici îndemnul constant la nerespectarea Constituţiei. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Astfel de atitudini fac dovada necunoaşterii datoriei derivată din îndatoririle ce trebuie îndeplinite.

Astfel de atitudini pun în pericol demnitatea statutului de procuror, reducându-I pe acela care alege să se comporte astfel la stadiul primar. Este de datoria profesiei să izoleze asemenea cazuri şi comportamente, astfel încât oprobiul societăţii să nu planeze asupra tuturor. 

Profesia de procuror înseamnă onoare şi respect, iar Asociaţia Procurorilor din România va apăra întotdeauna pe aceia care slujesc profesia de procuror cu deferenţă faţă de om şi cărora interesul general al societăţii nu le este indiferent”, se arată în mesajul Asociației Procurorilor din România

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info