Cea mai periculoasă mafie din România este mafia din Justiție! România se sinucide pupând în cur această mafie!

Despre nenorocirile de la Caracal, Laurențiu Primo aduce la lumină niște informații înfiorătoare. Ascultându-l (vezi clipul video intitulat “Crima organizată conduce România!“), ai impresia că acolo în Oltenia domnește, așa cum spune el, “legea clanurilor interlope țigănești”, nemaiexistând stat de drept, nemaiexistând lege, justiție, procuratură, DIICOT, SRI. Există doar o întreagă rețea de crimă organizată foarte diversificată.

Toți, absolut toți cei care conduc Justiția, procuratura, poliția, serviciile, tot ceea ce reprezintă autoritate, primari, în zona Olteniei, este rețea de crimă organizată”, spune Laurențiu Primo în clipul video postat pe Youtube

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Edificator este și unul dintre comentariile postate la clipul video respectiv al lui Laurențiu Primo de către un utilizator anonim, ce se ascunde sub pseudonimul “Surena”, și care face o analogie dintre prăbușirea Imperiului Român prin abandonarea propriilor cetățeni, a propriilor valori și tradiții, și situația actuală din unele zone din România precum cea din prezent din Caracal.

“Caracal e o părticică din România, dar în acest moment Caracal e România și România e Caracal. E locul unde s-a pierdut și cutia Pandorei cu Speranță cu tot. 
Cu ceva timp în urmă prof. Coja făcea apologia bătrâneții, dar nu pentru România reală, ci pentru aia paralelă, a privilegiaților, a celor cu pensii speciale. Spuneam atunci că este un calvar pentru un pensionar să trăiască în România, spuneam că este greu inclusiv pentru copii, tinerii, adulți și mai ales pentru cei bolnavi.

(…) pentru majoritatea românilor nu există compasiune, înțelegere din partea românilor care lucrează în instituțiile și serviciile statului. 
România urmează exemplul Romei antice care în sec V și-a abandonat cetățenii, valorile, tradițiile, armata pentru că politicienii au făcut niște calcule și așa au considerat de cuvință. Se spera că, dacă lucrurile merg prost, va interveni Împăratul de la Constantinopol, însă acesta nu a putut pentru că și el facuse același greșeli. 
Istoria e simplă și se repetă, nu e liniară, e ciclică. România dacă va merge pe drumul acesta nu vă putea fi salvată de UE și nici de NATO. E greu să salvezi un sinucigaș care are probleme grave și refuză tratamentul. “, scrie în comentariul său internautul cu pseudonimul Surena

Nota noastră: Cea mai periculoasă mafie din România este mafia din Justiție! România se sinucide pupând în cur această mafie!

Cea mai periculoasă mafie din România este mafia din Justiție! România se sinucide pupând în cur această mafie!
Cea mai periculoasă mafie din România este mafia din Justiție! România se sinucide pupând în cur această mafie!

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Asociația Procurorilor din România: Complicitatea şi laşitatea, indiferenţa şi nepăsarea, ignoranţa şi lipsa de profesionalism, fuga de răspundere şi implicit de asumare sunt atribute excluse de autoritatea şi demnitatea profesiei de procuror

vin aug. 2 , 2019
Asociația Procurorilor din România: Complicitatea şi laşitatea, indiferenţa şi nepăsarea, ignoranţa şi lipsa de profesionalism, fuga de răspundere şi implicit de asumare sunt atribute excluse de autoritatea şi demnitatea profesiei de procuror

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro