RSS

25 Octombrie: Răspunde Române, P…

Răspunde Române, Pre…

Observații astronomice cu telesc…

Comunicat de presă -…

18 Octombrie 1944: Martiri uitaț…

Masacrul de la Chili…

(VIDEO) Dezastru ecologic la mic…

La doar câteva sute …

La 16 octombrie 1916 a sosit în …

Misiunea Militară Fr…

Avem cea mai coruptă "Justiție" …

Oare să aibă loc cea…

La 15 octombrie 1451 era asasina…

Pe locul unde astăzi…

Carei, ultima brazdă. Concurs na…

Cu ocazia Zilei de 2…

Pelerinaj sau stare de asediu? A…

Pelerinaj sau stare …

Tartorul cifrelor măsluite din G…

"După cazul Laurenți…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Cea mai periculoasă mafie din România este mafia din Justiție! România se sinucide pupând în cur această mafie!

Print Friendly, PDF & Email

Despre nenorocirile de la Caracal, Laurențiu Primo aduce la lumină niște informații înfiorătoare. Ascultându-l (vezi clipul video intitulat “Crima organizată conduce România!“), ai impresia că acolo în Oltenia domnește, așa cum spune el, “legea clanurilor interlope țigănești”, nemaiexistând stat de drept, nemaiexistând lege, justiție, procuratură, DIICOT, SRI. Există doar o întreagă rețea de crimă organizată foarte diversificată.

Toți, absolut toți cei care conduc Justiția, procuratura, poliția, serviciile, tot ceea ce reprezintă autoritate, primari, în zona Olteniei, este rețea de crimă organizată”, spune Laurențiu Primo în clipul video postat pe Youtube

Edificator este și unul dintre comentariile postate la clipul video respectiv al lui Laurențiu Primo de către un utilizator anonim, ce se ascunde sub pseudonimul “Surena”, și care face o analogie dintre prăbușirea Imperiului Român prin abandonarea propriilor cetățeni, a propriilor valori și tradiții, și situația actuală din unele zone din România precum cea din prezent din Caracal.

“Caracal e o părticică din România, dar în acest moment Caracal e România și România e Caracal. E locul unde s-a pierdut și cutia Pandorei cu Speranță cu tot. 
Cu ceva timp în urmă prof. Coja făcea apologia bătrâneții, dar nu pentru România reală, ci pentru aia paralelă, a privilegiaților, a celor cu pensii speciale. Spuneam atunci că este un calvar pentru un pensionar să trăiască în România, spuneam că este greu inclusiv pentru copii, tinerii, adulți și mai ales pentru cei bolnavi.

(…) pentru majoritatea românilor nu există compasiune, înțelegere din partea românilor care lucrează în instituțiile și serviciile statului. 
România urmează exemplul Romei antice care în sec V și-a abandonat cetățenii, valorile, tradițiile, armata pentru că politicienii au făcut niște calcule și așa au considerat de cuvință. Se spera că, dacă lucrurile merg prost, va interveni Împăratul de la Constantinopol, însă acesta nu a putut pentru că și el facuse același greșeli. 
Istoria e simplă și se repetă, nu e liniară, e ciclică. România dacă va merge pe drumul acesta nu vă putea fi salvată de UE și nici de NATO. E greu să salvezi un sinucigaș care are probleme grave și refuză tratamentul. “, scrie în comentariul său internautul cu pseudonimul Surena

Nota noastră: Cea mai periculoasă mafie din România este mafia din Justiție! România se sinucide pupând în cur această mafie!

Cea mai periculoasă mafie din România este mafia din Justiție! România se sinucide pupând în cur această mafie!
Cea mai periculoasă mafie din România este mafia din Justiție! România se sinucide pupând în cur această mafie!Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info