Caracalul ne demonstrează nu doar că există un stat paralel, ci și că acesta este un stat paralel criminal!

Pe ce s-au cheltuit miliardele de euro din ultimele 2 decenii? Pe poliție politică, pe ascultarea ilegală a populației? Unde și cu ce folos public au fost îngropați atâta amar de bani în fundul serviciilor? Când țara geme de clanuri interlope, de trafic de persoane, de moarte, de nesiguranța zilei de mâine?

Președintele Klaus Iohannis este moțul a întregii aceste construcții insalubre și antinaționale, cel care iese public mereu și mereu fără niciun pic de rușine, să tot ceară îndoparea acestor servicii cu fonduri tot mai mari de la an la an. Și cu ce folos? Când tu în România ai un Caracal, ai un Nadăș, ai Holzindustrie Schweighofer, ai clanuri interlope cu nemiluita conduse uneori chiar de ofițeri din servicii, ai zone sau aproape localități întregi retrocedate abuziv și ilegal, ai un controversat FDGR despre care curg informații cu privire la un adevărat jaf imobiliar de proporții?

Caracalul ne demonstrează nu doar că există un stat paralel, ci și că acesta este un stat paralel criminal!

Statul paralel și marionetele sale

În plin scandal al crimelor și nenorocirilor de la Caracal, Guvernul Vioricăi Dăncilă (n.r. sau deja e „Guvernul Meu”?) mărește bugetul administrației prezidențiale cu 9,5 milioane de lei, al SRI cu 390 de milioane de lei, al SIE cu 46 de milioane de lei și al SPP cu 42 de milioane de lei. Incompetența și trădarea trebuie răsplătite!

Trăiască Statul Paralel, trăiască Plăvanul, trăiască toată camarila politică și securistică a Plăvanului, trăiască noua coabitare a statului mafiot și criminal! Un călduros și respectuos: lua-v-ar dracu!

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns