Vinovat c-am dăruit Icoane si am înălțat Troițe pentru Inima Țării împreună cu mii de români, împreună cu frații si surorile mele de credință si sânge

Vinovat c-am dăruit Icoane si am înălțat Troițe pentru Inima Țării împreună cu mii de români, împreună cu frații si surorile mele de credință si sânge. Capul sus români, nu mă opresc!

Capetele de acuzare către CNCD formulate de ”Fundația Szekler Monitor” pe baza a 14 texte scrise de mine si a întregii mele activități practice (acțiunile):

,,Pe baza celor de mai sus solicităm: să constatați că persoana reclamată de noi se face vinovat de: discriminare, hărțuire, tratament degradant, propagandă naționalist-șovină, instigare la ură rasială sau națională, comise pe bază de apartenență la o comunitate etnică, si să luați următoarele măsuri legale: să-l sancționați pentru aceste fapte …”(vedeți foto). 

Foto: Facebook / Mihai Tîrnoveanu

Da, îi deranjează pe unii si Icoana Ortodoxă si Troițele noastre Sfinte. Le-au pus la grămadă în ”întreaga activitate” ca să nu o spună de-a dreptul, dar înțelegem cu toții că cele peste 2000 de icoane ortodoxe si sutele de cărți de rugăciune ortodoxă dăruite de românii din toată țara fraților lor din Covasna si Harghita, de-a lungul acțiunilor noastre comune nu le cad bine.

Foto: Facebook / Mihai Tîrnoveanu

Unora nu le cade bine afirmarea Ortodoxiei în Inima Țării, Troițele ridicate pentru Martirii Neamului Românesc le încurcă planurile, căci ne privesc ca pe niste venetici, rădăcinile, urmele românilor care au trăit aici de milenii se vor a fi șterse, mormintele Martirilor uitate.

Nu, nu vom uita nicio picătură de sânge, nicio lacrimă, nicio rană ce s-a deschis si nu s-a închis încă pentru acest Pământ. Oasele Strămoșilor se fac Scară. Pe Ea urcăm Calea Neamului din Mormintele lor de pe pământ, către Cer, pentru a le putea vedea mai de aproape Ochii ce nu se închid, Ochii lor nemuritori ce luminează în Lumânări si Stele.

,,Avem Ardealul sfânt, pământul răstignirii, 
Cu tunuri sfârtecat de cel viclean;
Avem ierarhii sfinţi, pe Iancu şi martirii, 
Pe Horia tras pe roată pentru neam. „

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns