RSS

(VIDEO) IAȘI: Manifest împotriva…

(VIDEO) IAȘI: Manife…

Cartea scrisă de Iohannis, "Pas …

Cartea scrisă de Ioh…

"Preamarele" târgului nost', Pir…

"Preamarele" târgulu…

(VIDEO) Senatoarea Diana Iovanov…

(VIDEO) Senatoarea D…

Aprecierile UJIR pentru misiunea…

  Privind cu îngrijor…

Evacuare eșuată la Carei! Mascaț…

   Astăzi, de la ora …

Copilărie fără pornografie. 100.…

  Grupul de inițiativ…

Comisia Europeană cere lămuriri …

  Comisia Europeană a…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Vinovat c-am dăruit Icoane si am înălțat Troițe pentru Inima Țării împreună cu mii de români, împreună cu frații si surorile mele de credință si sânge

Print Friendly, PDF & Email

Vinovat c-am dăruit Icoane si am înălțat Troițe pentru Inima Țării împreună cu mii de români, împreună cu frații si surorile mele de credință si sânge. Capul sus români, nu mă opresc!

Capetele de acuzare către CNCD formulate de ”Fundația Szekler Monitor” pe baza a 14 texte scrise de mine si a întregii mele activități practice (acțiunile):

,,Pe baza celor de mai sus solicităm: să constatați că persoana reclamată de noi se face vinovat de: discriminare, hărțuire, tratament degradant, propagandă naționalist-șovină, instigare la ură rasială sau națională, comise pe bază de apartenență la o comunitate etnică, si să luați următoarele măsuri legale: să-l sancționați pentru aceste fapte …”(vedeți foto). 

Foto: Facebook / Mihai Tîrnoveanu

Da, îi deranjează pe unii si Icoana Ortodoxă si Troițele noastre Sfinte. Le-au pus la grămadă în ”întreaga activitate” ca să nu o spună de-a dreptul, dar înțelegem cu toții că cele peste 2000 de icoane ortodoxe si sutele de cărți de rugăciune ortodoxă dăruite de românii din toată țara fraților lor din Covasna si Harghita, de-a lungul acțiunilor noastre comune nu le cad bine.

Foto: Facebook / Mihai Tîrnoveanu

Unora nu le cade bine afirmarea Ortodoxiei în Inima Țării, Troițele ridicate pentru Martirii Neamului Românesc le încurcă planurile, căci ne privesc ca pe niste venetici, rădăcinile, urmele românilor care au trăit aici de milenii se vor a fi șterse, mormintele Martirilor uitate.

Nu, nu vom uita nicio picătură de sânge, nicio lacrimă, nicio rană ce s-a deschis si nu s-a închis încă pentru acest Pământ. Oasele Strămoșilor se fac Scară. Pe Ea urcăm Calea Neamului din Mormintele lor de pe pământ, către Cer, pentru a le putea vedea mai de aproape Ochii ce nu se închid, Ochii lor nemuritori ce luminează în Lumânări si Stele.

,,Avem Ardealul sfânt, pământul răstignirii, 
Cu tunuri sfârtecat de cel viclean;
Avem ierarhii sfinţi, pe Iancu şi martirii, 
Pe Horia tras pe roată pentru neam. “

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info