„Justițea” lui Iohannis, Kovesi, Macovei, Prună & comp. oferă unui fost polițist condamnat într-un dosar de trafic de minore daune morale de 12.000 de lei pentru că a făcut râie în arest!?

În plin scandal al traficului de minori pentru exploatare sexuală, cu numeroase indicii ce conduc la concluzii legate de mai multe crime ce implică rețele de crimă organizată la nivel local în Caracal, aflăm că un fost polițist din Timiș, condamnat într-un dosar de trafic de minore, este recompensat de către „Justițea” lui Iohannis, Kovesi, Macovei, Prună, CTP, Guran, Mîndruță, Bot, Dide, Angi Shaorma, Dănileț, AuguStalin, Șora, USR, PLUS & Rezist,etc, cu daune morale de 12.000 de lei pentru că a făcut râie în arest!?

„Fost polițist din Timiș, condamnat într-un dosar de trafic de minore, va primi daune morale de 12.000 de lei pentru că a făcut râie în arest”, scrie activenews.ro

Brava bă habotnicilor care vă închinați la „Justițea” lui Iohannis! Răspunderea magistraților NU, respectarea „dreptului la viaţă şi la integritate fizică şi psihică” prevăzut în Constituția României NU, dreptul la o societate corectă și sigură NU, c-așa-i în colonie!?

Pentru că ni se cerea o măsură compensatorie (n.r. Recursul compensatoriu) m-am gândit la această măsură.
Nu am să vorbesc despre vinovații și dacă eu am fost tâmpită, Parlamentul condus de PSD – ALDE trebuia să fie mai deștept și să nu aprobe această lege„ a declarat Raluca Prună

Bot și Dide să trăiască, că-i ca **** Țara noastră! Oare ar fi trăit acum fetele de la Caracal dacă ar fi fost implementată din nou răspunderea magistraților și scoaterea procurorilor din rândul magistraților și așezarea lor pe poziția normală, așa cum e în țările cu apă caldă la robinet, la egalitate cu avocații, și nicidecum transformarea lor în Dumnezei bolșevici așa cum s-a întâmplat din păcate în România?

Nota noastră: Nici măcar în fața evidențelor de necontestat, creierele spălate nu vor să recunoască faptul că recursul compensatoriu a fost promovat de  haita tehnocraților, în frunte cu madam Prună & comp. ( vezi Raluca Prună despre recursul compensatoriu: Dacă eu am fost tâmpită, Parlamentul trebuia să fie mai deștept)

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns