RSS
TwitterFacebookPinterest

Matteo Salvini îi propune lui Richard Gere să-i găzduiască “în vilele sale” pe migranți

Matteo Salvini, ministrul de interne al Italiei, nu se lasă intimidat de către propaganda hollywoodiană a actorului Richard Gere, și îl invită pe acesta să-i găzduiască “în vilele sale” pe migranții de pe vasele ONG-urilor care sprijină migrația ilegală către statele Uniunii Europene.

apiland.ro

Organizații neguvernamentale precum organizația spaniolă Open Arms încearcă să forțeze adeseori legislațiile statelor europene care au impus restricții pentru migrația ilegală, în încercarea acestora de a stopa traficul de ființe umane. Actorul Richard Gere a poposit zilele trecute pe una dintre navele pline cu migranți ale organizației neguvernamentale spaniole, care a solicitat de mai multe ori fără succes autorizația de a debarca migranții aflați la bordul navei.

“Generosul milionar îşi anunţă îngrijorarea pentru migranţii Open Arms. Îi mulţumim. Să ducă la Hollywood, cu avionul său privat, toate persoanele aflate la bord pentru a le băga în vilele lui”, a scris Matteo SalviniContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]