Medic criminal arestat în Italia pentru că ucidea deliberat pacienții cu Covid

“Șeful unității de primiri urgenţe al unui spital din Italia, arestat pentru că omora pacienții cu COVID”, scrie ziaruldeiasi.ro.

O situație cu adevărat revoltătoare a avut loc în Italia. Ancheta a început după ce tot mai multe zvonuri legate de faptul că șeful unității de primiri urgenţe al unui spital din Brescia, Italia, era implicat în administrarea unor medicamente care au dus la moartea unor pacienți.

Medicul respectiv, a ajuns să fie acuzat de omucidere voluntară, după ce a administrat intenționat anestezice și medicamente blocante neuromusculare pacienților cu coronavirus, consecințele “tratamentului” său fiind moartea pacienților.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

După exhumarea și efectuarea autopsiei asupra a cel puțin trei trupuri ale pacienților decedați în urma “îngrijirilor” primite de la acest medic, autoritățile au stabilit că decesul pacienților a fost cauzat de „practici medicale întreprinse în mod conștient de către un medic”.

Potrivit anchetei, anestezicul și relaxantul muscular folosit în mod obișnuit în procedurile de intubație și sedare, pot induce moartea pacientului dacă sunt utilizate în afara procedurilor cărora sunt destinate aceste tipuri de medicamente.

Ancheta a fost declanșată și după ce s-a stabilit că în actele spitalului din Brescia, administrarea respectivelor medicamente nu apare deloc în dosarele medicale verificate de către autorități ceea ce ridică suspiciunea că medicul se face vinovat și de fals în documente.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Prostia - un drept fundamental garantat de Constituţie

mar ian. 26 , 2021
Constituţia României, fiind legea fundamentală a statului, protejează anumite drepturi esenţiale ale cetăţenilor, drepturi fără de care o societate liberă şi democratică nu ar putea exista. Unul din drepturile cetăţeneşti garantate de Constituţia noastră este şi dreptul la prostie. Deşi sună incredibil, chiar aşa este. Este adevărat că dreptul la […]

Poate vă place și:

libris.ro