RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Medic criminal arestat în Italia pentru că ucidea deliberat pacienții cu Covid

“Șeful unității de primiri urgenţe al unui spital din Italia, arestat pentru că omora pacienții cu COVID”, scrie ziaruldeiasi.ro.

O situație cu adevărat revoltătoare a avut loc în Italia. Ancheta a început după ce tot mai multe zvonuri legate de faptul că șeful unității de primiri urgenţe al unui spital din Brescia, Italia, era implicat în administrarea unor medicamente care au dus la moartea unor pacienți.

Medicul respectiv, a ajuns să fie acuzat de omucidere voluntară, după ce a administrat intenționat anestezice și medicamente blocante neuromusculare pacienților cu coronavirus, consecințele “tratamentului” său fiind moartea pacienților.

apiland.ro

După exhumarea și efectuarea autopsiei asupra a cel puțin trei trupuri ale pacienților decedați în urma “îngrijirilor” primite de la acest medic, autoritățile au stabilit că decesul pacienților a fost cauzat de „practici medicale întreprinse în mod conștient de către un medic”.

Potrivit anchetei, anestezicul și relaxantul muscular folosit în mod obișnuit în procedurile de intubație și sedare, pot induce moartea pacientului dacă sunt utilizate în afara procedurilor cărora sunt destinate aceste tipuri de medicamente.

Ancheta a fost declanșată și după ce s-a stabilit că în actele spitalului din Brescia, administrarea respectivelor medicamente nu apare deloc în dosarele medicale verificate de către autorități ceea ce ridică suspiciunea că medicul se face vinovat și de fals în documente.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]