Președintele Asociației Calea Neamului: ” Nu mă voi dezice de niciun prieten de-al meu, în cadrul acestui nou ”fenomen Pitești””

” La judecata Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, împreună cu voi, dragi prieteni, căci o parte importantă din acuzație se bazează pe comentariile voastre la postările mele. Marți 27 august începând cu ora 10 voi da socoteală si pentru acestea, în cadrul celor 5 capete de acuzare (adică maximum), instigare la ură, propagandă naționalist șovină , discriminare, hărțuire, tratament degradant.

Bine că nu s-a mai inventat ceva, căci fărăîndoială mă judecau si pentru acel lucru…
Împreună la bine si la greu mergem cu Dumnezeu înainte pentru Izbânda Neamului Românesc. Fără ajutorul vostru nu aș fi putut face nimic, iar fără dragostea voastră totul ar fi fost în zadar.

Nu mă voi dezice de niciun prieten de-al meu, în cadrul acestui nou ”fenomen Pitești”. Nu-mi este teamă decât de Dumnezeu, iar socoteală voi da în fața lui si a voastră, a celor care ați fost cu mine în diferite moduri, pe Calea cea grea si atât de frumoasă a Neamului Românesc.

Apărarea mea nu justifică nimic, căci nu am ce justifica, ci reafirmă Idealurile si convingerile mele. Sunt acuzat că v-am mințit în ceea ce am scris si astfel v-am manipulat si am incitat la ură, că astfel am generat tot felul de comentarii.

Se spune în reclamație că am mințit în legătură cu maghiarizarea din Covasna, Harghita si Bacău, în legătură cu Valea Uzului, Cheile Bicazului, Codul Administrativ sau referitor la condițiile desfăsurării spectacolului de muzică folk de la Casa de Cultură din Gheorgheni sau în legătură cu planurile de autonomie ale liderilor UDMR.

Opinia mea este că Marea majoritatea a comentariilor nu contin nimic rău. Urăsc cenzura în general si nu o aplic decât atunci dacă văd un comentariu rău-voitor, provocator, venit din partea unui om care numai prieten nu-mi este.

În rest respect orice opinie de bun simț, chiar dacă se întâmplă să nu fiu de acord cu ea, căci nu toți trebuie să gândim la fel. În fine, nu sunt de profesie cenzor, ci mă străduiesc să fiu de profesie român. 

Mă duc la CNCD cu capul sus si conștiința împăcată, mă duc acolo purtându-vă pe toți în inima mea.
Doamne ajută frați si surori, vă îmbrățisez cu mare drag, voi rămâne mereu al vostru, indiferent de consecințe, același, Mihai Tîrnoveanu.”

Autor: Mihai Tîrnoveanu


Galerie Foto:

[envira-gallery id=”102575″]
Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns