RSS

(VIDEO) IAȘI: Manifest împotriva…

(VIDEO) IAȘI: Manife…

Cartea scrisă de Iohannis, "Pas …

Cartea scrisă de Ioh…

"Preamarele" târgului nost', Pir…

"Preamarele" târgulu…

(VIDEO) Senatoarea Diana Iovanov…

(VIDEO) Senatoarea D…

Aprecierile UJIR pentru misiunea…

  Privind cu îngrijor…

Evacuare eșuată la Carei! Mascaț…

   Astăzi, de la ora …

Copilărie fără pornografie. 100.…

  Grupul de inițiativ…

Comisia Europeană cere lămuriri …

  Comisia Europeană a…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Președintele Asociației Calea Neamului: ” Nu mă voi dezice de niciun prieten de-al meu, în cadrul acestui nou ”fenomen Pitești””

Print Friendly, PDF & Email

” La judecata Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, împreună cu voi, dragi prieteni, căci o parte importantă din acuzație se bazează pe comentariile voastre la postările mele. Marți 27 august începând cu ora 10 voi da socoteală si pentru acestea, în cadrul celor 5 capete de acuzare (adică maximum), instigare la ură, propagandă naționalist șovină , discriminare, hărțuire, tratament degradant.

Bine că nu s-a mai inventat ceva, căci fărăîndoială mă judecau si pentru acel lucru…
Împreună la bine si la greu mergem cu Dumnezeu înainte pentru Izbânda Neamului Românesc. Fără ajutorul vostru nu aș fi putut face nimic, iar fără dragostea voastră totul ar fi fost în zadar.

Nu mă voi dezice de niciun prieten de-al meu, în cadrul acestui nou ”fenomen Pitești”. Nu-mi este teamă decât de Dumnezeu, iar socoteală voi da în fața lui si a voastră, a celor care ați fost cu mine în diferite moduri, pe Calea cea grea si atât de frumoasă a Neamului Românesc.

Apărarea mea nu justifică nimic, căci nu am ce justifica, ci reafirmă Idealurile si convingerile mele. Sunt acuzat că v-am mințit în ceea ce am scris si astfel v-am manipulat si am incitat la ură, că astfel am generat tot felul de comentarii.

Se spune în reclamație că am mințit în legătură cu maghiarizarea din Covasna, Harghita si Bacău, în legătură cu Valea Uzului, Cheile Bicazului, Codul Administrativ sau referitor la condițiile desfăsurării spectacolului de muzică folk de la Casa de Cultură din Gheorgheni sau în legătură cu planurile de autonomie ale liderilor UDMR.

Opinia mea este că Marea majoritatea a comentariilor nu contin nimic rău. Urăsc cenzura în general si nu o aplic decât atunci dacă văd un comentariu rău-voitor, provocator, venit din partea unui om care numai prieten nu-mi este.

În rest respect orice opinie de bun simț, chiar dacă se întâmplă să nu fiu de acord cu ea, căci nu toți trebuie să gândim la fel. În fine, nu sunt de profesie cenzor, ci mă străduiesc să fiu de profesie român. 

Mă duc la CNCD cu capul sus si conștiința împăcată, mă duc acolo purtându-vă pe toți în inima mea.
Doamne ajută frați si surori, vă îmbrățisez cu mare drag, voi rămâne mereu al vostru, indiferent de consecințe, același, Mihai Tîrnoveanu.”

Autor: Mihai Tîrnoveanu


Galerie Foto:

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info