Președintele Asociației Calea Neamului: ” Nu mă voi dezice de niciun prieten de-al meu, în cadrul acestui nou ”fenomen Pitești””

” La judecata Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, împreună cu voi, dragi prieteni, căci o parte importantă din acuzație se bazează pe comentariile voastre la postările mele. Marți 27 august începând cu ora 10 voi da socoteală si pentru acestea, în cadrul celor 5 capete de acuzare (adică maximum), instigare la ură, propagandă naționalist șovină , discriminare, hărțuire, tratament degradant.

Bine că nu s-a mai inventat ceva, căci fărăîndoială mă judecau si pentru acel lucru…
Împreună la bine si la greu mergem cu Dumnezeu înainte pentru Izbânda Neamului Românesc. Fără ajutorul vostru nu aș fi putut face nimic, iar fără dragostea voastră totul ar fi fost în zadar.

Nu mă voi dezice de niciun prieten de-al meu, în cadrul acestui nou ”fenomen Pitești”. Nu-mi este teamă decât de Dumnezeu, iar socoteală voi da în fața lui si a voastră, a celor care ați fost cu mine în diferite moduri, pe Calea cea grea si atât de frumoasă a Neamului Românesc.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Apărarea mea nu justifică nimic, căci nu am ce justifica, ci reafirmă Idealurile si convingerile mele. Sunt acuzat că v-am mințit în ceea ce am scris si astfel v-am manipulat si am incitat la ură, că astfel am generat tot felul de comentarii.

Se spune în reclamație că am mințit în legătură cu maghiarizarea din Covasna, Harghita si Bacău, în legătură cu Valea Uzului, Cheile Bicazului, Codul Administrativ sau referitor la condițiile desfăsurării spectacolului de muzică folk de la Casa de Cultură din Gheorgheni sau în legătură cu planurile de autonomie ale liderilor UDMR.

Opinia mea este că Marea majoritatea a comentariilor nu contin nimic rău. Urăsc cenzura în general si nu o aplic decât atunci dacă văd un comentariu rău-voitor, provocator, venit din partea unui om care numai prieten nu-mi este.

În rest respect orice opinie de bun simț, chiar dacă se întâmplă să nu fiu de acord cu ea, căci nu toți trebuie să gândim la fel. În fine, nu sunt de profesie cenzor, ci mă străduiesc să fiu de profesie român. 

Mă duc la CNCD cu capul sus si conștiința împăcată, mă duc acolo purtându-vă pe toți în inima mea.
Doamne ajută frați si surori, vă îmbrățisez cu mare drag, voi rămâne mereu al vostru, indiferent de consecințe, același, Mihai Tîrnoveanu.”

Autor: Mihai Tîrnoveanu


Galerie Foto:

[envira-gallery id=”102575″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Iașul sărbătorește românește! O nouă ediție a Festivalului Tradițional în Parcul Expoziției din Copou

Dum aug. 25 , 2019
Festivalul Tradițional de la Iași a devenit deja de ceva vreme o mică tradiție locală, un eveniment care adună de fiecare dată destul de multă lume atrasă fie de muzica românească de calitate, fie de aromele mâncărurilor gustoase care fac cu ochiul trecătorilor, fie de standurile meșteșugarilor care trezesc interesul […]

Poate vă place și:

libris.ro