RSS
TwitterFacebookPinterest

Iașul sărbătorește românește! O nouă ediție a Festivalului Tradițional în Parcul Expoziției din Copou

Festivalul Tradițional de la Iași a devenit deja de ceva vreme o mică tradiție locală, un eveniment care adună de fiecare dată destul de multă lume atrasă fie de muzica românească de calitate, fie de aromele mâncărurilor gustoase care fac cu ochiul trecătorilor, fie de standurile meșteșugarilor care trezesc interesul și admirația celor pasionați de artizanat, de meșteșuguri tradiționale, sau de tradiții și obiceiuri românești.

La fiecare ediție a acestui festival sunt aduși atât artiști români de muzică populară consacrați, cât și tinere speranțe ale muzicii populare românești, spre încântarea generațiilor mai vârstnice care au bucuria de a descoperi o continuitate a prezervării tradițiilor, obiceiurilor și portului național românesc prin intermediul acestor tineri artiști populari.

apiland.ro

“Iașul sărbătorește românește! În perioada 30 August – 1 Septembrie vă așteptăm în Copou, in Parcul Expoziției la o nouă ediție a FESTIVALULUI TRADIȚIONAL, târg de tradiții și obiceiuri românești.

Evenimentul, care se va desfășura în aer liber, are ca scop promovarea produselor tradiționale românești, precum și a micilor artizani, meșteșugari și întreprinzători. La eveniment veți găsi artiști renumiți, muzică bună, mâncare gustoasă și, bineînțeles, multă distracție!

În fiecare seară, atmosfera și buna dispoziție vor fi întreținute de artiști de muzică populară care vor concerta pe scena special amenajată.”, se arată în descrierea evenimentului

Foto: facebook.com/ateliruldemiciContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]