fbpx

RSS

De 1 Decembrie sărbătorim Marea …

Toți cei care simt, …

Jurnalist sibian: "Timp de 14 an…

Jurnalistul sibian M…

Minune! S-a găsit la Carei o fir…

După eforturi suprao…

11 noiembrie 1918 - Armata germa…

Într-un vagon de tre…

Dispreț pentru lege din partea c…

Cristina-Ionela IURI…

Istoria ascunsă: Șarja de la Rob…

Deși soarta îți scoa…

La 10 noiembrie 1688 era finaliz…

La 10 noiembrie 1688…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Alexandru Rotaru: Românie, nu-ți mai umili românii!

Print Friendly, PDF & Email

Pe Alexandru Rotaru îl știam încă de pe vremea când era la televiziunea 10 TV( n.r. 10tv.md), o televiziune unionistă, chiar un soi de experiment social am putea spune. Apoi l-am mai zărit sporadic pe la o televiziune locală din București pe post de moderator al unor emisiuni.

În zilele de 7 și 8 septembrie 2019, Alexandru Rotaru a fost unul dintre cei prezenți la Conferința anuală a CMR desfășurată la Palatul Parlamentului. Pe sesiunea conferinței legată de Unire, Alexandru Rotaru a luat cuvântul și l-am simțit atunci nu doar foarte conectat la dezbateri, ci totodată și foarte înfierbântat cu privire la anumite teme și probleme legate de Basarabia.

După cea mai recentă postare a sa de pe contul de socializare, începem să realizăm puțin mai bine poate de ce avea această stare în cadrul conferinței de acum câteva zile:

“Românul pe care România nu-l vrea!
El este Radu, din fericire, fratele meu. Radu este plătitor de impozit în România de 9 ani, exact de cand a venit la liceu. Între timp a terminat și etapele facultății, tot aici. Acum ocupa o poziție absolut onorabila într-o companie mare. Poziție pe care o va pierde în exact doua săptămâni.

Alexandru Rotaru: Românie, nu-ți mai umili românii!, Foto: Facebook / Alexandru Rotaru
Alexandru Rotaru: Românie, nu-ți mai umili românii!, Foto: Facebook / Alexandru Rotaru

Exact atunci îi expiră ultimul permis de ședere, implicit va fi obligat să părăsească teritoriul țării, excortat, precum ultimul terorist. UMILINȚĂ MAI MARE, MAI RAR.

Radu a depus, după mult chin, dosarul pentru redobândirea cetățeniei la care bunica noastră nu a renunțat niciodată. A trecut mai bine de un an din acel moment, dar statul român nu are bani pentru nimicuri din astea, stadiul dosarele soluționate fiind încă înaintea jumătății anului 2017.

Cererea de urgentare e la stadiul comisiilor, care raspund când da Domnul și din păcate El nu prea a fost generos cu basarabenii. O a doua facultate, nu poate face la taxă, pentru ca “nu e suficient de român”. Apare întrebarea, trebuie să se înscrie în ceva organizație terorista pentru a obține dreptul de ședere aici?
Românie, nu-ți mai umili românii!“, a scris pe facebook Alexandru Rotaru


Comentarii

comentarii

Social Links

Glasul.info

Redacția la Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism

Contact: redactie@glasul.info
Social Links
telekom.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
elefant.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL