RSS

Ecaterina Teodoroiu, omagiată la…

Asociația culturală …

Supliment al revistei MAGAZIN CR…

Noul număr al suplim…

De ce Eminescu de Ziua Culturii …

de Claudiu Dumitrach…

Echipa nostră de la Târgu-Jiu a …

Biserica “Izvorul Tă…

Ecaterina Teodoroiu sărbătorită …

Se împlinesc în aces…

Glasul.info din nou cenzurat dup…

Fandel Mihai, redact…

15 ianuarie 2022, a X-a ediție a…

Începând cu ora 12.0…

CERERE DE DEMISIE A CELOR RĂSPUN…

CĂTRE: Membrii Guver…

Discriminare etnică îndreptată î…

Doar plățile indemni…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Alexandru Rotaru: Românie, nu-ți mai umili românii!

Print Friendly, PDF & Email

Pe Alexandru Rotaru îl știam încă de pe vremea când era la televiziunea 10 TV( n.r. 10tv.md), o televiziune unionistă, chiar un soi de experiment social am putea spune. Apoi l-am mai zărit sporadic pe la o televiziune locală din București pe post de moderator al unor emisiuni.

În zilele de 7 și 8 septembrie 2019, Alexandru Rotaru a fost unul dintre cei prezenți la Conferința anuală a CMR desfășurată la Palatul Parlamentului. Pe sesiunea conferinței legată de Unire, Alexandru Rotaru a luat cuvântul și l-am simțit atunci nu doar foarte conectat la dezbateri, ci totodată și foarte înfierbântat cu privire la anumite teme și probleme legate de Basarabia.

După cea mai recentă postare a sa de pe contul de socializare, începem să realizăm puțin mai bine poate de ce avea această stare în cadrul conferinței de acum câteva zile:

“Românul pe care România nu-l vrea!
El este Radu, din fericire, fratele meu. Radu este plătitor de impozit în România de 9 ani, exact de cand a venit la liceu. Între timp a terminat și etapele facultății, tot aici. Acum ocupa o poziție absolut onorabila într-o companie mare. Poziție pe care o va pierde în exact doua săptămâni.

Alexandru Rotaru: Românie, nu-ți mai umili românii!, Foto: Facebook / Alexandru Rotaru
Alexandru Rotaru: Românie, nu-ți mai umili românii!, Foto: Facebook / Alexandru Rotaru

Exact atunci îi expiră ultimul permis de ședere, implicit va fi obligat să părăsească teritoriul țării, excortat, precum ultimul terorist. UMILINȚĂ MAI MARE, MAI RAR.

Radu a depus, după mult chin, dosarul pentru redobândirea cetățeniei la care bunica noastră nu a renunțat niciodată. A trecut mai bine de un an din acel moment, dar statul român nu are bani pentru nimicuri din astea, stadiul dosarele soluționate fiind încă înaintea jumătății anului 2017.

Cererea de urgentare e la stadiul comisiilor, care raspund când da Domnul și din păcate El nu prea a fost generos cu basarabenii. O a doua facultate, nu poate face la taxă, pentru ca “nu e suficient de român”. Apare întrebarea, trebuie să se înscrie în ceva organizație terorista pentru a obține dreptul de ședere aici?
Românie, nu-ți mai umili românii!“, a scris pe facebook Alexandru Rotaru

Social Links
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Switch to mobile version